Hvordan bliver min Pixum fotobog produceret?

Pixum tilbyder et højkvalitativ digitaltryk og indbinding af din Pixum fotobog. Det indebærer en professionelt trykt fotobog som du kan have i mange år uden væsentlige kvalitetstab.

Fotobogens kvalitet kan sammenlignes med andre billedbøger.

Hvor stor er fotobogen og hvilket papir bliver benyttet?

Vi benytter ægte papir i høj kvalitet. Vi tilbyder lige nu 5 papirtyper som hver især har forskellige fordele. Du kan læse mere om de enkelte papirtyper her.

Mere information omkring størrelser kan du finde til de enkelte fotobøger her.

Hvad bliver trykket, hvis jeg lader et tekstfelt eller billedboks være tom?

Hvis et felt ikke bliver udfyldt med tekst eller billeder, vil det i produktionen blive ignoreret og give tomme sider. Hvis du fx har en blå baggrund med en tom billedboks ovenpå vil din baggrund kun blive trykt, du vil i det færdige produkt IKKE kunne se at der er indsat et objekt på siden.

Hvad bliver trykt på bogens bagside?

På bagsiden af fotobogen vil der blive trykt en QR-kode samt at fotobogen er lavet hos Pixum.

Hvordan ser mit billede ud når det bliver trykt på en dobbeltside?

Billedet bliver trykt fuldstændig på begge sider. Det opstår ingen hvide kanter eller mellemrum mellem siderne. Dog hvis du generelt bruger mange billeder som strækker sig over 2 sider, vi vi stærkt råde dig til at bruge vores layflat inbinding. Så undgår du nemlig at dele af dit motiv går tabt i bogens ryg.

Kan jeg også bruge grafiske billeder fra grafikprogrammer?

Ja, du kan selv bearbejde billeder inden du bruger dem i din fotobog. Du kan selv finde diverse cliparts, billeder, grafik eller andre ting på internettet som du kan importere i din fotobog. Bemærk at cliparts og billeder fra internettet kan indeholde copyright og at vi ikke kan garantere at resultatet bliver perfekt!

Kan jeg vælge læder eller lærred til omslaget?

Hvilke omslag du kan vælge til fotobøgerne, kan du finde på vores hjemmeside under fotobog.