Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-75-DK

Opnå med få kneb den perfekte fotobog

Vi kender det alle: Du har på en ferierejse eller ved en dejlig fest taget en masse fotos og vil naturligvis gerne vise dem frem til vennerne eller kollegerne. Hvad er mere passende end en fotobog til præsentation af disse billeder i passende rammer? Men inden du kaster dig ud i opgaven, har vi dog en bøn til dig: Gå i gang stille og roligt. Tag dig god tid til at lave din fotobog! Til syvende og sidst skal arbejdet også føre til det perfekte resultat. Vi vil gerne give dig nogle tips med på vejen, som du sikkert vil kunne bruge!

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Din fotobogs grundlag

Inden du starter på din fotobog, skal du have gjort dig nogle tanker om fotobogens layout. Pixum tilbyder dig forskellige formater, som passer til de mest forskellige begivenheder. Til et bryllup vil en fotobog i et større format være et godt valg, så billederne virker bedre. Ligeledes er valget af papirtype vigtigt samt den passende indbinding. En flot kunstlæderindbinding vil passe fint til en meget vigtig begivenhed, mens en fotobog om sommerferien i hardcover vil være passende. Panoramafotos vises ganske flot i en fotobog med papirtypen fotopapir, som automatisk er med den såkaldte layflat-indbinding. Herved har du ingen fals i midten af en dobbeltside. I vores Pixum fotounivers software vælger du selv og kan lege lidt med de forskellige muligheder!

Indholdet - fyld din fotobog med liv

Så snart du har afsluttet dine tekniske overvejelser, kan du kaste dig ud i at lave din fotobog. Her spiller placeringen af dine fotos, men også valget af det rigtige covermotiv en vigtig rolle. Vær derfor bevidst om, at du vil fortælle læseren af fotobogen en historie. Tilsvarende bør du opdele bogen i kapitler og afsnit. Hermed sørger du for en bedre oversigt og en vis spænding, som strækker sig over hele bogen. Det rigtige valg af billedet til coveret skal overvejes godt, da det sørger for det første indtryk, som læseren får af din fotobog. Desuden er et ensartet design vigtigt. Fotos, tekster eller cliparts og baggrunde skal passe til hinanden og i tvivlstilfælde anvendes sparsomt. Du kan læse mere derom i disse tips. Til syvende og sidst kan du også bearbejde dine fotos i Pixum fotounivers softwaren. Lys og kontrast passer dig ikke, selvom fotoet ville være passende? Tilpas det med Pixum fotovisningen. Det er en del af Pixum fotounivers softwaren og giver dig en del værktøjer til at give dine fotos den sidste glans.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Forevig dine minder på kreativ vis

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Pixum fotobogen

Del din egen fotobog og bliv en del af vores fotobogbibliotek.