Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Design tekst

Selvfølgelig er det fremstående element i fotobogen selve fotoet. Men det er nu ikke altid muligt kun at fortælle alle historier bare med fotos (eller kun med tekster) - en blanding af billeder og fx med små personlige rejseerindringer er ofte et meget godt valg. Læs her mere om, hvordan du på bedste vis kan anvende tekst i din Pixum fotobog.

Stednavne, rejsedagbøger og meget mere

Tekster i fotobøgerne kan have vidt forskellige funktioner. Du kan fx opdele en rejse i flere afsnit eller fastholde en cykel- eller vandreferies dage enkeltvis.

Det er dog også en fordel at beskrive steder, hoteller og spisesteder, hvor du har været: Du vil måske vende tilbage til et bestemt hotel igen - eller anbefale venner et spisested, som lå i et flot kvarter eller hvor der blev serveret de bedste lokale specialiteter. Du kan også bedre følge en rejserute med en kort overskrift eller beskrivelse.

Oplev Pixum fotobøgerne

Sikre dig dine billeder for altid.

Udnyt de utallige layoutforslag, design- og stilmuligheder i Pixum fotounivers softwaren!

Vil du gerne skrive mere, kan du fastholde dine rejseminder som hele tekstfelter i fotobogen: Hvad var nu dine dejligste øjeblikke? Hvordan rejste du rundt? Eller hvad var det mest spektakulære og eventyrlige, som ikke blot kan forklares med billeder?

Støt dine billeder med dine egne tekster

Pixum fotounivers softwaren giver dig et utal af muligheder til at designe tekster kreativt men også individuelt. Du har ikke blot talrige skrifttyper at vælge imellem, men kan placere og designe helt som du vil: Fremhæv stednavne med kursiv, markér starten på en ny rejseetappe i et stort tekstfelt eller markér de mindre fremhævede overskrifter med en anden tekstfarve.

Men vær opmærksom på, at din fotobog ikke virker overfyldt - fokus skulle jo helst ligge på dine fotos! Et godt tip er, at du ikke placerer lange tekster omkring billederne, men bevidst skaber frie rum i layoutet, idet du fx reducerer antallet af billeder pr. side.

Pixum tip

Læs mere om anvendelsen af skrifttyper og formatering i følgende indlæg.

Vejen til din Pixum fotobog

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav vores fotobogklassiker direkte online på vores hjemmeside.

  • Enkelt valg:

   Fast sidetal (minimum 26 sider), mulighed for tilvalg af ekstra sider i form af sidepakke (en sidepakke består altid af 8 sider ekstra). Layouts med op til 4 fotos pr. side ligesom mange baggrundsfarver.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave en fotobog uden download og installation af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Et stort udvalg af formater, papirtyper, baggrunde og cliparts. Design også dine egne fotokort, kalendere, fotogaver eller vægbilleder.

  • Nye funktioner:

   Indsæt en videosekvens med QR-kode. Med en QR-kodescanner kan videoen i den færdige fotobog afspilles på en mobil enhed.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotobøger.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra den mobile enhed og bearbejd dem i app'en.

  • Udvalget:

   Design ganske let og komfortabelt fotobogen i formaterne kvadratisk, tværformat eller højformat.

  • Vores anbefaling:

   Velegnet til design af fotobøger med dine fotos fra din smartphone eller tablet.

  fåes også til
  Android