Designtip til Pixum fotobøgerne

Lær de mange designmuligheder til din helt personlige Pixum fotobog at kende.

Design tekst

Selvfølgelig er det fremstående element i fotobogen selve fotoet. Men det er nu ikke altid muligt kun at fortælle alle historier bare med fotos (eller kun med tekster) - en blanding af billeder og fx med små personlige rejseerindringer er ofte et meget godt valg. Læs her mere om, hvordan du på bedste vis kan anvende tekst i din Pixum fotobog.

Stednavne, rejsedagbøger og meget mere

Tekster i fotobøgerne kan have vidt forskellige funktioner. Du kan fx opdele en rejse i flere afsnit eller fastholde en cykel- eller vandreferies dage enkeltvis.

Det er dog også en fordel at beskrive steder, hoteller og spisesteder, hvor du har været: Du vil måske vende tilbage til et bestemt hotel igen - eller anbefale venner et spisested, som lå i et flot kvarter eller hvor der blev serveret de bedste lokale specialiteter. Du kan også bedre følge en rejserute med en kort overskrift eller beskrivelse.

Støt dine billeder med dine egne tekster

Pixum fotounivers softwaren giver dig et utal af muligheder til at designe tekster kreativt men også individuelt. Du har ikke blot talrige skrifttyper at vælge imellem, men kan placere og designe helt som du vil: Fremhæv stednavne med kursiv, markér starten på en ny rejseetappe i et stort tekstfelt eller markér de mindre fremhævede overskrifter med en anden tekstfarve.

Men vær opmærksom på, at din fotobog ikke virker overfyldt - fokus skulle jo helst ligge på dine fotos! Et godt tip er, at du ikke placerer lange tekster omkring billederne, men bevidst skaber frie rum i layoutet, idet du fx reducerer antallet af billeder pr. side.

Lav din Pixum fotobog med Pixum fotounivers softwaren

Lav din Pixum fotobog hurtigt og sjovt med vores gratis Pixum fotounivers software og lad lad dig begejstre over de utallige designmuligher du kan vælge imellem.

Pixum tip

Læs mere om anvendelsen af skrifttyper og formatering i følgende indlæg.

Vil du gerne skrive mere, kan du fastholde dine rejseminder som hele tekstfelter i fotobogen: Hvad var nu dine dejligste øjeblikke? Hvordan rejste du rundt? Eller hvad var det mest spektakulære og eventyrlige, som ikke blot kan forklares med billeder?

Hvad koster en Pixum fotobog?

Vælg din fotobogs egenskaber for at beregne prisen:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her
  *De viste priser gælder for en Pixum fotobog med 26 sider.

  Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

  Pixums onlinedesigner

  Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

  Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

  Pixum fotounivers softwaren

  Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

  Pixum App

  Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

  Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

  Vores kunder er vilde med Pixum fotobøgerne

  Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
  Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

  Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.