Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefontider frem t.o.m. 22. dec.
Ma. - Fr. 08:30 - 22:00
Lø. 15:00 - 22.00
Sø. 09:00 - 22:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Succesfulde overgange i Pixum fotobogen

Du har massevis af muligheder til at designe din Pixum fotobog. Leg med de forskellige layouts, skrifttyper, baggrunde og cliparts. Men pas på: En homogen designet fotobog giver mere oversigt end en fotobog, hvor alt er blandet hulter til bulter. Forestil dig din Pixum fotobog som en historie. Lige fra coveret og helt frem til sidste side i fotobogen fortæller du om din ferie ved havet eller dine børns opvækst. Og som enhver god historie har din Pixum fotobog også brug for den røde tråd.

Enkle tricks - men med stor virkning

Med følgende tips udnytter du de muligheder som du har til rådighed på bedste vis og gør din fotobog til et samlet kunstværk!

 • Fastlæg et tema: En collage med de dejligste billeder fra ferien ved havet eller en storbyferie kan være en yderst god idé, hvis det drejer sig om den samme rejse eller ferie. Du skal dog se bort fra, at placere alt for mange forskellige synsvinkler i din Pixum fotobog. Overvej derfor på forhånd, hvilket tema din fotobog skal omhandle.
 • Opdeling: Giv din fotobog struktur ved at dele den op i forskellige kapitler. Det er ganske let at opdele enkelte dele af en ferie eller dit barns forskellige klassetrin efter temaer. På den måde sørger du for god oversigt og sikre din beskuerens opmærksomhed. I tillæg opnår du en vis dynamik, idet du skifter mellem hektiske motiver og harmoniske landskabsfotos.
 • Det rigtige billede til coveret: Motivet skal være stedfortrædende for det valgte tema, men må heller ikke virke for påtrængende og på forhånd tage overraskelsen. Men alligevel skal det også opmuntre beskueren til at kigge i selve fotobogen. Du var på ferie i Norge? Så sørger en af de flotte norske fjorde på coveret i hvert tilfælde for opmærksomhed! Er en bestemt person midtpunktet i din fotobog, så vælg et foto af vedkommende til coveret. Mere om, hvordan coveret kan designes, finder du her.
 • Valg af skrifttype: Du vil beskrive billederne med en kort tekst eller give enkelte afsnit overskrifter og du forsøger at anvende en passende skrifttype? Vær opmærksom på skiftet mellem de forskellige skrifttyper kan føre til urolige overgange og have en negativ indflydelse på din Pixum fotobogs samlede billede. Her beskriver vi, hvorfor anvendelsen af en enkelt skrifttype i langt de fleste tilfælde er nok.
 • Baggrunde: De egner sig fremragende til at understrege billeder med passende farver eller til at opnå en decent stemning, som du forstærker med dine fotos. OBS! Jo mere påtrængende baggrunden er desto bedre virker billederne. Flere tips finder du her.
 • Cliparts og illustrationer: Disse skal du principielt anvende meget sparsomt, da de ellers fjerner blikket fra dine fotos. Placeret korrekt kan du dog altid betone de enkelte områder. Læs mere derom her.

Opdag de mange designmuligheder i Pixum fotounivers softwaren

Skal det gå hurtigt, kan du oprette din fotobog direkte på vores hjemmeside med den praktiske onlinedesigner. Betydeligt mere råderum har du med Pixum fotounivers softwaren, som du kan downlaode gratis til de tre mest kendte styresystemer. Hvad kan du ellers lave med softwaren? Få inspiration i vores kundeeksempler her, hvordan man på kreativ måde kan designe en Pixum fotobog! Begynd allerede i dag og fortæl din egen historie - indpakket spændende og levende i en Pixum fotobog!

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android