Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

Markér fotos med Pixum fotovisning

Har du ikke allerede på forhånd sorteret og bearbejdet dine fotos, så kan du gøre det med Pixum fotovisningen. Dette program er gratis med i Pixum fotounivers softwaren.

Påbegynd fotovisning med et dobbeltklik

Pixum fotovisning er et program til at bedømme, sortere og bearbejde fotos. Programmet installeres gratis sammen med Pixum fotounivers softwaren. Har du ikke allerede samlet dine fotos til din fotobog, kan programmet være en hjælp til dig. Lettest er det at starte fotovisning i Pixum fotounivers softwaren. Dobbeltklik blot på et af de små fotos i venstre side under "Billeder & videoer" og du lander automatisk i Pixum fotovisningen.Markér de fotos i fotovisning, som du vil anvende i fotobogen ved at klikke på symbolet med indkøbsvognen (markér billede) under selve fotoet i Pixum fotovisningen. Så snart du er tilbage i Pixum fotounivers softwaren ser du billedet markeret. Du kan derefter under "Vælg mappe" vælge kategorien "udvalgte bileder" og du ser her kun dine udvalgte fotos. OBS! Billeder som du har liggende i forskellige mapper, men har markeret via Pixum fotovisningen vises alle i mappen "Udvalgte billeder".

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores produkter, brug for hjælp eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.