Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Pixum fotobogen

Få her kendskab til alle designmuligheder til din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine særlige minder og øjeblikke!

"Klistre" minder etc. ind i fotobogen

I den analoge tidsalder limede man ofte billeter, indbydelser eller postkort ind i albums ved siden af sine egne fotos. Det kan man naturligvis også i fotobøgerne - enten digitalt eller med en limstift. Den flotte billet til slottet, det historiske postkort fra ferien, den håndskrevne indbydelse til festen. Med flotte minder kan man gøre endnu mere ud af sin fotobog. Du kan derfor enten indsætte de små skatte digitalt eller med limstiften.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Indscan og indsæt

Hvis du har en scanner eller kender én, der kan indscanne dine minder etc., er det ganske enkelt at "indlime" billetter & co.: Indscan, gem i JPEG og indsæt som et ganske normalt foto i fotobogen. Vær ved indscanning opmærksom på DPI-tallet: 300 dpi skal det være, hvis billetten etc. skal have den samme kvalitet som originalen.

Hvem der har en rolig hånd eller har et stativ kan også fotografere billetten etc. Det kræver dog næsten altid en efterbehandling på computeren. Nogle kameraer, men også bestemte app's til smartphones har en modus til indscanning af visitkort eller andre dokumenter. I sådanne tilfælde er en efterbehandling ikke mere nødvendig, da kameraelektronikken overtager billedbehandlingen her.

Klip og klistr

Du kan - helt som tidligere - også lime de små skatte ind med limstift. Fotobogens indbinding begrænser dog indsættelsen her. Mere end to eller tre minder bør det ikke være, da fotobogen ellers ikke kan lukkes helt mere.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Forevig dine minder på kreativ vis

Forberedelse til klip og klistr

Ved oprettelse af en fotobog er det en hjælp, hvis man allerede på skærmen kan se, hvor mindet etc. skal limes ind senere. Sådan indsætter du en pladsholder i Pixum fotounivers softwaren:

  1. Vælg under cliparts i kategorien "Farver" den ønskede farve og træk den ind på stedet i fotobogen, hvor billetten eller lign. senere skal være.
  2. Klik nu med højre mus på den farvede kvadrat og vælg "Ændre objektstørrelse" -> "Indstil absolut størrelse" og indtast den beregnede størrelse.