5 tips til valg af rejsefotos til en Pixum fotobog

En Pixum fotobog kan anvendes til mange formål: Som bryllupsbog, til firmaer som portfolio eller til samling af rejsefotos, som er det mest populære formål. Men valg af de bedste motiver ud fra de mange fotos kan dog være svært. Derfor vil vi gerne give dig 5 tips med på vejen, så det bliver lettere for dig at designe din egen fotobog.

1) Mange billeder: Lav en forsortering med Pixum fotounivers softwaren

Især på længere rejser opstår der i den digitale verdens dagligdag ofte flere hundrede, hvis ikke flere tusinde fotos. Med Pixum fotovisningen, som er en del af Pixum fotounivers softwaren, kan du sammenligne fotos og tage de bedste ud af mængden. Læs mere derom her. Med Pixum fotobogassistenten kan du også få lavet et automatisk valg.

Pixum fotobogen

Fasthold dine fotos for tid og evighed. Benyt dig af de mange layoutskabeloner, designs og andre designmuligheder!

Ferier & rejser

Har du en masse skønne billeder fra din sidste rejse eller en dag med familien? Her finder du tips og idéer til, hvordan du bedst muligt kan præsentere dem.

2) En blanding af fotos med mennesker og genstande

Når du har sorteret dine fotos, gælder det om at få dem sat i fokus. På de fleste rejser tages der ikke blot fotos af landskaber eller byliv men også en masse personlige billeder af rejsedeltagerne. Sørg for afveksling, idet du blander billederne igennem hele fotobogen. Herved sikrer du at fotobogens indhold er spændende lige fra start til slut.

3) Kronologisk sortering af billederne...

I den forbindelse kan en kronologisk opbygning lette valget af fotos. Start med ankomsten til rejsemålet og udvælg fx de ti bedste fotos for hver dag på rejsen, som du også anvender på nogle sider i fotobogen. Hermed kan rejsens forløb også følges fornuftigt nogle år senere (tip: Også kortfunktionen kan være en hjælp for dig til at fastholde rejseruten).

Pixum fotobogen

Del din egen fotobog og bliv en del af vores fotobogbibliotek.

(4) ... eller del op efter temaer

Som et alternativ til den kronologiske sortering kan du i stedet for vælge et temaorienteret design til din Pixum fotobog: Saml et par af dine dejligste dyrefotos, herefter nogle landskabsfotos, måske en række kun med sort-hvid-fotos og så nogle indtryk for dit rejselands byer.

(5) Panoramafotos som overgange mellem kapitlerne i fotobogen

Uanset om du vælger en kronologisk eller temaorienteret opdeling: Overgange mellem rejsens forskellige kapitler er altid en god idé. Særligt interessant er her flotte panoramafotos, som for det meste alligevel ikke rigtigt passer ind i layoutet. Led betragteren over til næste rejsedag eller tema med et foto lagt på en dobbeltside. Dine panoramafotos får den fokus, som de reelt også har fortjent.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  POPULÆR BLANDT VORES KUNDER

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android