Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
25 kr rabat på din fotogavebestilling
Bestil kreative og enestående fotogaver med dine egne billeder hos Pixum.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Design dit cover her

Vælg det mobilcover, som passer til dig

Design dit eget cover til enten mobil eller tablet

Et cover beskytter din mobil eller tablet mod ridser og stød, men ofte er de ganske kedelige og upersonlige at se på. Men ikke længere, design dit eget cover med et af dine bedste billeder hos Pixum. Det kan være et billede af en uforglemmelig rejse, eller et foto af en du holder af, så har du dem altid tæt på. Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Hos Pixum kan du lave covers til enten mobil eller tablet, begge produkter bliver en stadig større del af vores hverdag, så det er vigtigt at beskytte dem imod hverdagens strabadser. Design dit eget cover hos Pixum, så er teknikken beskyttet på en smuk og elegant måde, der uden tvivl vil begejstre dine omgivelser.

Design dit eget cover hos testvinderen Pixum

Design dit eget cover til enten din mobil eller tablet eller lav et andet individuelt produkt hos Pixum. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for mulighederne der er hos Pixum for at lave et personligt fotoprodukt. Få hjælp til at finde det perfekte produkt med Pixums gaveguide.

Pixum er en af de førende udbydere af fotoprodukter i Europa, med utallige testsejre bag sig. Pixum er kendt for kvalitet og service, hvor kun de bedste materialer og teknikker bliver benyttet. Derudover kan man hos Pixum forvente en kompetent og venlig kundeservice, som sidder klar til at hjælpe når behovet opstår, så stol på Pixum og design dit eget cover i dag.