Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
25 kr rabat på din fotogavebestilling
Bestil kreative og enestående fotogaver med dine egne billeder hos Pixum.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Design dit cover her

Vælg det mobilcover, som passer til dig

Design dit eget, personlige mobilcover

Et cover beskytter din mobil mod ridser og stød, men er ofte ganske uinteressant og upersonligt at se på. Sådan behøver det dog ikke være! Design dit eget cover med et af dine bedste billeder hos Pixum. Det kan være et billede fra en uforglemmelig rejse, eller et foto af en, du holder af, så du altid har dem tæt på. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser.

Smartphones er efterhånden en kæmpe del af danskernes hverdag, så hvorfor ikke beskytte dem imod hverdagens strabadser. Design dit eget cover hos Pixum, så er teknikken beskyttet på en personlig og elegant måde, der uden tvivl vil begejstre dine omgivelser.

Design dit eget cover hos testvinderen Pixum

Design dit eget cover til din mobil, eller lav et andet individuelt produkt hos Pixum. Vi tilbyder mange forskellige fotoprodukter: Få hjælp til at finde det perfekte produkt med Pixums gaveguide.

Pixum er en af de førende udbydere af fotoprodukter i Europa, med utallige testsejre - i både Danmark og udlandet - bag sig. Pixum er kendt for kvalitet og service, hvor kun de bedste materialer og teknikker er gode nok. Derudover kan man hos Pixum forvente en kompetent og venlig kundeservice, som sidder klar til at hjælpe, når behovet opstår, så stol på Pixum og design dit eget cover i dag.