Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Valg af motiv til de små kalendere

Det er ikke altid, at en kalender i det store formater A3 eller A2 passer på væggen og selv hvis: Nogle gange er et lille, diskret format mere passende. Hvilke motiver, der egner sig bedst til de små kalendere og hvordan du vælger en lille kalender, kan du læse mere om her.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Pixum - altid flotte billeder

Ved valg af billeder: Vær opmærksom på opløsningen

Selv ved de små kalendere skal du ikke undervurdere betydningen af en høj opløsning - med mindst 300ppi er du i langt de fleste tilfælde på den sikre side. Men bare rolig: I såvel Pixum fotounivers softwaren som i Pixum app'en samt i online-editoren får du automatisk en advarsel, hvis opløsningen er for lav.

OBS! Vores kvalitetsvisning tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Pixum tip

Ved fotokalenderne, der blot skal betragtes på stor afstand, kan du også anvende billeder med en mindre opløsning (fx 150ppi), da billederne tit stadig virker meget klare og skarpe. Til billederne, der skal betragtes tæt på, anbefaler vi en opløsning på mindst 300ppi.

Vær kreativ og bevar dine minder

Djævelen ligger i detaljen: Prop ikke billederne for fulde

Jo mindre afbildningen af et billede er, desto sværere kan man erkende detaljerne i billedet. Forsøg at vælge billeder, hvor motiverne er klare og tydeligt kan ses samt undgå urolige fotos. Specielt egnet til de små kalendere er fx billeder, hvor der er en klar opdeling af dybdeskarpheden mellem for-, mellem-, og baggrund.

Velegnet er fx også billeder, som du har lavet med Instagram: Disse billeder er jo alligevel for det meste kun beregnet til små skærme, nemlig på smartphone og det kvadratiske format gør det let at anvende det enkelte billede i en Pixum fotokalender.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android