En individuel og personlig køkkenkalender fra Pixum

Familiens centrum i de fleste hjem er køkkenet - en individuel køkkenkalender er ikke blot et flot blikfang men også en dejlig gave. Madlavning er blevet meget moderne og i mange familier er køkkenet stedet, hvor man samles. Her mødes man til spisning og til de familiære samtaler, her deles nyhederne, børnene kommer hjem fra skole, forældrene fra arbejdet. Køkkenet er derfor i mange familier det naturliges sted at mødes, da der altid sker noget i køkkenet. Men også hobbykokken tilbringer meget tid i køkkenet, så en flot personlig køkkenkalender altid har sin fortjente plads i køkkenet.

Er den endda fyldt op med dejlige fotos fra fælles madlavning, familiefotos eller fotos af flot forberedt mad glæder man sig altid, når man kaster et blik på kalenderen og ligeledes når man kan bladre om til næste måned. Minder vækkes til live, når du kigger på kalenderen med skønne fælles øjeblikke. Ud over køkkenkalenderen finder du også mange andre kalendertyper.

Dine fotos bliver trykt i digitaltrykproces på specielt fotopapir med 250 g/m², som giver dine fotos den bedste virkning. En fotokalender er ikke bare et blikfang i køkkenet, men kan også anvendes i andre rum i dit hjem eller ligefrem som gave til én, du holder meget af.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalender: Tips & tricks

Oplev vde mange forskellige designmuligheder til dine Pixum fotokalendere nu.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.