Evighedskalender

Vil du gerne lave en fotokalender, der gælder for flere år? Så lav en evighedskalender - fås kun i fotounivers softwaren!

Inspiration til designet af din fotokalender

På denne side kan du finde inspiration til, hvordan du designer din Pixum fotokalender, så den passer perfekt til dine/familiens behov!

Her går det til kalenderne

Design en evighedskalender med Pixum

En fotokalender i eget design er en populær gave til venner og familie. Særligt til jul bliver en evighedskalender altid godt modtaget, for: Et nyt år begynder snart. Det er en fin anledning til at sammenfatte fotos og billeder i en fotokalender, måned for måned.

Men... hvad er en evighedskalender? En evighedskalender viser ingen ugedage - på den måde kan den bruges igen og igen hvert år - også i skudår. Når først den personlige fotokalender er fremstillet, er de skønneste øjeblikke med dine kære foreviget.

Vælg den passende kalendertype

Vær kreativ og lav din helt egen evighedskalender

Design din evighedskalender i Pixum fotounivers software

Din evighedskalender kan kun designes i Pixum fotounivers softwaren, idet der ved formaterne online altid er angivet et årstal. På grund af dette er onlinedesigneren derfor ikke egnet til at designe en evighedskalender.

I fotounivers softwaren finder du et stort udvalg af forskellige kalenderblade. Under fanen ?Kalenderblad? kan du nu afgrænse layoutene til ?lineær? og aktivere en af de foreslåede varianter. Bemærk, at kalenderbladet kun har tal, og ingen ugenumre eller ugedage (se billedet). Dernæst kan du nemt og bekvemt fylde foto-pladsholderen op ved hjælp af drag & drop og give din kreativitet frit løb med et væld af forskellige layouts og baggrunde.

Lav en evighedskalender i få enkle trin:

 1. Åbn Pixum fotounivers softwaren, og søg dine favoritter frem i produktoversigten for fotokalendere, fx vægkalenderen classic.
 2. Vælg nu det format, du ønsker (fx A4 tværformat), og beslut dig for papirtypen.
 3. Dit udvalg vises for dig, og du kan starte editoren, som du kan designe din egen individuelle fotokalender med.
 4. I oversigten vises ?Frit design af kalender? og ?Design-kalender?. For din individuelle evighedskalender skal du klikke på Frit design af fotokalender.
 5. Her kan du nu beslutte dig for et kalenderblad, som for hver måned kun viser tallene - uden ugedagene. Ved hjælp af infoknappen kan du se alle kalendere i forstørret udgave.
 6. Bearbejdningsområdet til kalenderen åbner. På titelsiden står der fra starten et årstal. Dobbeltklik på dette. Et vindue åbner, hvor du tilbydes en lang række forskellige muligheder for design af titelsiden. Her vælger du blot Layout uden årstal.
 7. Og så har du allerede en evighedskalender, som du kan designe individuelt efter din egen smag.
 8. Også med denne kalender kan du vælge et andet sidelayout for hver måned og beslutte, om du vil nøjes med ét billede eller i stedet anvende flere fotos til det pågældende kalenderblad i evighedskalenderen. Brug også illustrationer eller tekster til design af fotokalenderen.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software og gør brug af de adskillige designmuligheder - her kan du starte projekter når som helst og færdigbehandle dem på kort tid!

Dine mange designmuligheder

En kalender, der (næsten) holder evigt

Også den flotteste årskalender har senest efter 366 dage en udløbsdato. En evigheds-fotokalender fra Pixum er aktuel præcis så længe, du har det godt med at have den på køkkenbordet eller på væggen i dagligstuen. Ideelt set sørger du i dit billedvalg for at vælge nogle billeder, som du ved, du ikke vil blive træt af at kigge på.

Hvilke ideer, du bruger til bladene i din evigheds-fotokalender, er naturligvis helt op til dig - minder fra dine dejligste ferier gør sig lige så godt som indtryk fra naturen eller et omhyggeligt arrangeret stilleben. Du kan også lave en DIY-kalender, hvor du udover dine egne fotos også klæber souvenirs ind, eller hvor du hver måned giver kalenderbladet en ny farve.

En udsøgt gave

Fotokalenderen kan også laves med et bestemt tema. Du kan udvælge fotos, der passer til lejligheden - fx af et brudepar, hvis kalenderen er en bryllupsgave, eller øjeblikke fra fødselsdagsbarnets liv, der er tilpasset årstiden.

Også for kunder kan en evighedskalender i eksklusivt design være en fin gave til forretningsforbindelsen, hvor foto og design går op i en højere enhed, og hvor faste begivenheder eller aktiviteter er indføjet i kalenderen. Der kan også indsættes QR-koder, som linker til hjemmesider online.

Vær kreativ, og bevar dine minder

Kalender med børn.

En evighedskalender egner sig perfekt som fødselsdagskalender eller til at markere mærkedage og vigtige begivenheder. Med evighedskalenderen har du hvert år et overblik over de vigtigste tilbagevendende datoer for hele familien.

Med Pixum fotokalenderne har du masser af muligheder for at lave evighedskalendere. Du kan vælge mellem diverse varianter til selvfremstilling, lige fra den praktiske køkkenkalender til den klassiske vægkalender.

Pixum tip

Udfyld fødselsdagskalenderen i softwaren

Tilføj hurtigt og nemt dine kæres fødselsdage samt vigtige mærkedage som fx bryllupsdagen med billeder i din personligt designede kalender. I vores fødselsdagskalender-tip kan du se, hvordan man gør.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android