Evighedskalender
Evighedskalender

Vil du gerne lave en fotokalender, der gælder for flere år? Så lav en evighedskalender - fås kun i fotounivers softwaren!

Inspiration til designet af din fotokalender
Inspiration til designet af din fotokalender

På denne side kan du finde inspiration til, hvordan du designer din Pixum fotokalender, så den passer perfekt til dine/familiens behov!

Her går det til kalenderne

Design en evighedskalender med Pixum

En fotokalender i eget design er en populær gave til venner og familie. Særligt til jul bliver en evighedskalender altid godt modtaget, for: Et nyt år begynder snart. Det er en fin anledning til at sammenfatte fotos og billeder i en fotokalender, måned for måned.

Men... hvad er en evighedskalender? En evighedskalender viser ingen ugedage - på den måde kan den bruges igen og igen hvert år - også i skudår. Når først den personlige fotokalender er fremstillet, er de skønneste øjeblikke med dine kære foreviget.

Design din evighedskalender i Pixum fotounivers software

Din evighedskalender kan kun designes i Pixum fotounivers softwaren, idet der ved formaterne online altid er angivet et årstal. På grund af dette er onlinedesigneren derfor ikke egnet til at designe en evighedskalender.

I fotounivers softwaren finder du et stort udvalg af forskellige kalenderblade. Under fanen ?Kalenderblad? kan du nu afgrænse layoutene til ?lineær? og aktivere en af de foreslåede varianter. Bemærk, at kalenderbladet kun har tal, og ingen ugenumre eller ugedage (se billedet). Dernæst kan du nemt og bekvemt fylde foto-pladsholderen op ved hjælp af drag & drop og give din kreativitet frit løb med et væld af forskellige layouts og baggrunde.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

Lav en evighedskalender i få enkle trin:

 1. Åbn Pixum fotounivers softwaren, og søg dine favoritter frem i produktoversigten for fotokalendere, fx vægkalenderen classic.
 2. Vælg nu det format, du ønsker (fx A4 tværformat), og beslut dig for papirtypen.
 3. Dit udvalg vises for dig, og du kan starte editoren, som du kan designe din egen individuelle fotokalender med.
 4. I oversigten vises ?Frit design af kalender? og ?Design-kalender?. For din individuelle evighedskalender skal du klikke på Frit design af fotokalender.
 5. Her kan du nu beslutte dig for et kalenderblad, som for hver måned kun viser tallene - uden ugedagene. Ved hjælp af infoknappen kan du se alle kalendere i forstørret udgave.
 6. Bearbejdningsområdet til kalenderen åbner. På titelsiden står der fra starten et årstal. Dobbeltklik på dette. Et vindue åbner, hvor du tilbydes en lang række forskellige muligheder for design af titelsiden. Her vælger du blot Layout uden årstal.
 7. Og så har du allerede en evighedskalender, som du kan designe individuelt efter din egen smag.
 8. Også med denne kalender kan du vælge et andet sidelayout for hver måned og beslutte, om du vil nøjes med ét billede eller i stedet anvende flere fotos til det pågældende kalenderblad i evighedskalenderen. Brug også illustrationer eller tekster til design af fotokalenderen.

En kalender, der (næsten) holder evigt

Også den flotteste årskalender har senest efter 366 dage en udløbsdato. En evigheds-fotokalender fra Pixum er aktuel præcis så længe, du har det godt med at have den på køkkenbordet eller på væggen i dagligstuen. Ideelt set sørger du i dit billedvalg for at vælge nogle billeder, som du ved, du ikke vil blive træt af at kigge på.

Hvilke ideer, du bruger til bladene i din evigheds-fotokalender, er naturligvis helt op til dig - minder fra dine dejligste ferier gør sig lige så godt som indtryk fra naturen eller et omhyggeligt arrangeret stilleben. Du kan også lave en DIY-kalender, hvor du udover dine egne fotos også klæber souvenirs ind, eller hvor du hver måned giver kalenderbladet en ny farve.

Vores mest populære kalendere

A4 vægkalender i højformat
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 21 × 29,7 cm
 • Uden ophængsliste
A3 vægkalender i tværformat
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 42 × 29,7 cm
 • Uden ophængsliste
Stor bordkalender
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 21 × 21 cm

*inkl. moms, ekskl. leveringsomkostninger

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android