Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Hvordan laver jeg min egen evighedskalender?

En selvlavet fotokalender er en populær gave til venner, familie og bekendte. Især som julegave, da det nye år allerede står på spring. En evighedskalender, altså en kalender uden ugedage, er dog et velkommet alternativ hele året rundt, som giver glæde i mange år og ikke bare smides ud efter et år.

En evighedskalender egner sig for eksempel perfekt til nedskrivning af fødselsdage eller andre vigtige dage. I så fald har man et godt overblik over vigtige dage, der kommer igen år efter år. Med Pixum fotokalenderne har du massevis af muligheder til at lave din egen evighedskalender - lige fra den praktiske køkkenkalender over til den klassiske vægkalender har du valget mellem mange forskellige varianter.

Lav din personlige evighedskalender direkte i Pixum fotounivers softwaren

Din evighedskalender kan du kun lave i Pixum fotounivers softwaren. Her kan du vælge mellem forskellige kalenderblade og kalendertyper. Har du ikke allerede downloadet og installeret Pixum fotounivers softwaren skal det gøres først. Men ellers kan du allerede gå i gang. Først vælger du din kalender i produktoversigten (fx vægkalenderen classic). Efterfølgende vælger du "Vælg kreativkalender" .

Under "Kalenderblad" vælger du som layout fx "Lineær" og vælger nu en af de viste muligheder. Husk at vælge et kalenderblad kun med tal og uden kalenderuger og ugedage (se billedet). Fyld nu ganske let pr. Drag & Drop pladsholderne op med fotos. Du har her frie muligheder til at designe helt som du vil.

Sådan får du din evighedskalender

 1. Start Pixum fotounivers softwaren op.
 2. Find nu din yndlingskalender i produktoversigten, fx vægkalenderen classic højformat.
 3. Vælg et grundlayout, som har et kalenderblad uden ugedage (se markeringen).
 4. Arbejdsområdet til kalenderen åbner sig nu. På titelbladet står det aktuelle år. Vil du ikke have et år her, dobbeltklikker du blot på tallet her og der åbnes et nyt vindue, hvor du nu vælger et layout til titelbladet uden årstal.
 5. Vil du derimod gerne have et årstal til at stå på titelbladet, klikker du under "Generelt" oppe i venstre hjørne på symbolet med tandhjulet. Et nyt vindue åbner sig og du kan nu ændre til et andet årstal.
 6. Du kan herefter designe din kalender helt efter dine egne ønsker.

Forevig dine minder på kreativ vis

En kalender (næsten) for evigt

Selv den flotteste årskalender er senest efter 366 dage et overstået kapitel. En evighedskalender fra Pixum er aktuel så længe, som du har den til at ligge på køkkenbordet eller til at hænge på væggen. Det kan derfor være en fordel at vælge tidløse motiver, som du også gerne vil kigge på efter flere år.

Hvilken billeder, du vælger til det enkelte kalenderblad i din evighedskalender, bestemmer du helt og alene selv. Minder fra dine dejligste ferier er ligeså gode valg som billeder af naturen eller stilleben.

Pixum tip

Fødselsdagskalender
Indgiv i din evighedskalender også dine kæres fødselsdage og vigtige jubilæer som fx bryllupsdag. Hvordan du gør, kan du lære mere om her.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android