Hvordan laver jeg min egen evighedskalender?

En selvlavet fotokalender er en populær gave til venner, familie og bekendte. Især som julegave, da det nye år allerede står på spring. En evighedskalender, altså en kalender uden ugedage, er dog et velkommet alternativ hele året rundt, som giver glæde i mange år og ikke bare smides ud efter et år.

En evighedskalender egner sig for eksempel perfekt til nedskrivning af fødselsdage eller andre vigtige dage. I så fald har man et godt overblik over vigtige dage, der kommer igen år efter år. Med Pixum fotokalenderne har du massevis af muligheder til at lave din egen evighedskalender - lige fra den praktiske køkkenkalender over til den klassiske vægkalender har du valget mellem mange forskellige varianter.

Lav din personlige evighedskalender direkte i Pixum fotounivers softwaren

Din evighedskalender kan du kun lave i Pixum fotounivers softwaren. Her kan du vælge mellem forskellige kalenderblade og kalendertyper. Har du ikke allerede downloadet og installeret Pixum fotounivers softwaren skal det gøres først. Men ellers kan du allerede gå i gang. Først vælger du din kalender i produktoversigten (fx vægkalenderen classic). Efterfølgende vælger du "Vælg kreativkalender" .

Under "Kalenderblad" vælger du som layout fx "Lineær" og vælger nu en af de viste muligheder. Husk at vælge et kalenderblad kun med tal og uden kalenderuger og ugedage (se billedet). Fyld nu ganske let pr. Drag & Drop pladsholderne op med fotos. Du har her frie muligheder til at designe helt som du vil.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
En kalender (næsten) for evigt

Selv den flotteste årskalender er senest efter 366 dage et overstået kapitel. En evighedskalender fra Pixum er aktuel så længe, som du har den til at ligge på køkkenbordet eller til at hænge på væggen. Det kan derfor være en fordel at vælge tidløse motiver, som du også gerne vil kigge på efter flere år.

Hvilken billeder, du vælger til det enkelte kalenderblad i din evighedskalender, bestemmer du helt og alene selv. Minder fra dine dejligste ferier er ligeså gode valg som billeder af naturen eller stilleben.

Pixum tip

Fødselsdagskalender
Indgiv i din evighedskalender også dine kæres fødselsdage og vigtige jubilæer som fx bryllupsdag. Hvordan du gør, kan du lære mere om her.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.