Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Sådan indstiller du startmåneden for din fotokalender

Normalt er at kalenderen starter ved årsskiftet med januar måned. Det er derfor mest logisk at anskaffe sig en kalender i slutningen af det løbende år eller i starten af det nye år. Derfor ligger der tit fotokalendere fra børnebørnene til deres bedsteforældre under juletræet. En kalender betyder styr på aftalerne, og minder os om vigtige helligdage og særlige anledninger. Ved tilbagevendende begivenheder er en såkaldt evighedskalender uden ugedage et godt valg. Afprøv selv forskellige kalenderformater enten direkte online, i Pixum fotounivers softwaren eller i Pixum app'en.

Allerede i Romerriget blev der anvendt kalendere. Men betydningen var en anden end i dag: Kalenderen tjente som en slags skæringsdato, som beskrev forfaldsdatoen for gæld. En måneds startdato spiller i dag også en vigtig rolle. Derimod ser det anderledes ud med kalenderens startmåned.

Pixum - altid flotte billeder

Vælg den passende startmåned

Det giver ikke altid mening, at lave en kalender med startmåneden januar. Skoleåret holder sig ikke til dette tidspunkt, det kan derfor nogle gange være en god idé at lade en skolekalender starte med skoleåret eller universitetets semesterstart. For at bevare et godt overblik over feriedage og skolefri dage, kan det være en hjælp at indsætte dette direkte i kalenderen. Med Pixum fotounivers softwaren er det ganske let med få klik. Så snart du valgt en væg- eller bordkalender og det passende design, kan du under punktet "Helligdage og startdato" sætte et flueben ved "Helligdage/Skoleferier" . Lad dig blot inspirere af de forskellige muligheder til at tilpasse din kalender til såvel personen som til formålet. Startmåneden vælger du ganske enkelt ved at klikke under måned og under år.

Men ikke bare skolestart/skoleåret har et særligt tidspunkt, som ikke lige retter sig efter årets gang. Også fødsels- og bryllupsdage finder sted hele året rundt. Glæd fødselsdagsbarnet, idet du lader fødselsmåneden enten være starten på året eller den flotte afslutning på året. Pynt kalenderen op med flotte og sjove pletskud fra flere forskellige afsnit i livet og sørg for en overraskelse.

En fotokalender fra Pixum som gave er altid et højdepunkt og det hele året rundt og det uanset om det er til brylluppet, fødselsdagen eller årsdagen. En speciel og personlig gave til et særligt menneske.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixums fotokalender: Tips og tricks

Du har et væld af designmuligheder, når du skal lave din personlige Pixum fotokalender. Vi giver dig nogle tips og tricks!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android