Lav en fotokalender med individuel startmåned
Lav en fotokalender med individuel startmåned

Dit år behøver ikke altid at starte med januar: lav din personlige fotokalender og vælg med Pixum fotounivers softwaren den startmåned, der passer dig.

Fotokalender med individuel startmåned

Vægkalendere hjælper os med at orientere os og minder os om helligdage, fødselsdage og særlige begivenheder. Normalt begynder de med årsskiftet i januar. Derfor er der ofte god mening i at lave en vægkalender kort før eller efter starten af det nye år til at forære væk eller til eget brug. Det er ikke uden grund, at fotokalendere tit ses under juletræet som gave til bedsteforældrene.

Men det behøver ikke altid at være sådan: Hvad med at vælge en fotokalender med en individuel startdato, som du kan overraske familie og venner med!

Sådan vælger du en individuel startdato til din fotokalender

Design en fotokalender i Pixum fotounivers Softwaren

Det er ikke altid formålstjenligt at starte en kalender med den 1. januar. Skoleåret følger eksempelvis ikke denne dato, og det er tilrådeligt at tilpasse f.eks. en studiekalender til skoleårets begyndelse eller begyndelsen af universitetssemestret.

Endvidere er der som regel også yderligere fridage udover årets helligdage. For at få et overblik over fridagene kan det være nyttigt straks at føre dem ind i kalenderen.

Med Pixum fotounivers softwaren kan dette klares med ganske få klik:

 1. Beslut dig først for et kalenderdesign i Pixum fotounivers softwaren: Vil du designe en væg-, bord-, eller stående kalender?
 2. Så snart du har besluttet dig for et design, skal du gå ind under fanen "startdato og helligdage", hvor du finder valgmuligheden "helligdage/skoleferier" under forhåndsvisningen.
 3. Aktivér funktionen "helligdage/skoleferier", og marker den relevante kommune med et flueben ved at venstreklikke. Din startdato kan ligeledes indstilles individuelt under denne fane.
 4. Lad dig således inspirere af de forskellige valgmuligheder for at tilpasse kalenderen perfekt til personen eller formålet.
Lav din helt personlige fotokalender

Lav din helt personlige fotokalender

Ved at downloade vores gratis fotounivers software kan du lynhurtigt lave din helt egen fotokalender med en selvvalgt startdato.

Mulighederne for din personlige kalenderstart

Video, der viser dig hvordan du kan ændre startmåneden på en Pixum fotokalender (på engelsk)
 • En evighedskalender uden årstal og uden ugedage egner sig perfekt netop til årligt tilbagevendende begivenheder. Prøv de forskellige kalenderformater og -typer af med det samme.
 • Du kan også designe din fotokalender i onlinedesigneren eller Pixum appen. En kalender, du selv har designet, kan man altid glæde sig over - og den er tilmed fremstillet i kvalitetsmaterialer og fås i mange forskellige designs.
 • Også med hensyn til formatet har din kreativitet frit spil. Vælg mellem kvadratiske formater, højformater, tværformater og panoramaformater.

Vores mest populære kalendere

A4 vægkalender i højformat
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 21 × 29,7 cm
 • Uden ophængsliste
A3 vægkalender i tværformat
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 42 × 29,7 cm
 • Uden ophængsliste
Stor bordkalender
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 21 × 21 cm

*inkl. moms, ekskl. leveringsomkostninger

Lav fotokalendere til enhver lejlighed

Fotokalender med bryllupsbilleder

Men ikke kun skoleårets start markerer et særligt tidspunkt på året, som ikke nødvendigvis overlapper med kalenderårets start. Andre muligheder for kalenderstart kan for eksempel være:

Sport & fritid

ligesom ved skoleåret følger sæsonen for ens fritidsinteresser ikke altid kalenderåret. Går du fx til håndbold eller ishockey, så er der her helt andre oplagte sæsoner du kan lade din kalender følge.

Fødselsdag

Glæd fødselsdagsbarnet ved at vælge fødselsdagsmåneden med et dertil passende billede som første måned - eller som sidste, så selve fødselsdagen så at sige fungerer som kronen på værket i fotokalenderen. En kalender udsmykket med pletskud fra forskellige livsafsnit er helt sikkert en skøn fødselsdagsoverraskelse.

Bryllupsdag

Overrask dine kære eller din elskede på bryllupsdagen med en fotokalender, du selv har fremstillet. Fastlæg jeres bryllupsmåned som startmåned, så I kan fejre denne helt særlige dag.

Den fælles glæde bliver endnu større, hvis du dekorerer kalenderen med romantiske fotos fra jeres ægteskab indtil nu. Desuden kan du gøre fotokalenderen særligt personlig med en af de romantiske Pixum designskabeloner.

Andre årsdage

Der er mange skønne begivenheder, hvor det lønner sig at fejre årsdagen: Det kunne være jeres første date, indflytningen i jeres drømmehus eller børnenes skoleafslutning. Ved disse lejligheder er det oplagt at give en Pixum fotokalender med årsdagens måned som første eller sidste måned.

Til årsdagen for flytningen kan du eksempelvis designe en kalender, hvor du dokumenterer, hvordan husbyggeriet skrider frem måned for måned - og hvor du afslutter med et foto af det færdige hus i den sidste måned.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android