Gå aldrig mere glip af en fødselsdag: Lav en fødselsdagskalender

Hvor hurtigt er det ikke lige, at man glemmer en fødselsdag - at sige tillykke dagen efter er ret pinligt. Men med en fødselsdagskalender sker det ikke mere, da du så har styr på alle familiemedlemmers, venners og bekendtes fødselsdage.

Evighedskalender til brug i mange år

Kalendere har en ret vigtig ulempe: Da dagene fra år til år forskydes, er kalenderen allerede efter et år for gammel. Som fødselsdagskalender er det naturligvis ret upraktisk, da du sagtens kunne bruge den flere år.

Derfor giver Pixum fotounivers softwaren dig mulighed for at oprette en kalender med et "evigt kalenderblad". Med dette kalenderblad findes der ingen angivelse af ugenavn og dato sammen, hvorfor kalenderen kan anvendes i flere år. Læs mere derom i vores serviceartikel om evighedskalenderen.

Motividéer og emner til en fødselsdagskalender

Hvis vil give din fødselsdagskalender et ekstra pift, så prøv med en af følgende idéer:

  • Collage: Udfyld det enkelte kalenderblad med fotos af fødselarerne. Skulle de kende hinanden, kan du tage et billede af dem sammen eller lave en collage med enkeltvise billeder.
  • Fødselsdagsbilleder: Indsæt et foto af fødselaren ved siden af fødselsdatoen. Hvordan du konkret gør, fortæller vi dig i artiklen om fødselsdage med foto.
  • Dekoration: Passende til hver måned kan du efterfølgende pynte op med fx et tørret flot efterårsblad i september eller et halmstrå i juni.

Saml med det samme alle dine venners og bekendte fødselsdatoer sammen og fasthold dem i en Pixum fødselsdagskalender. Du vil selv opdage, hvor enkelt det er!

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixums fotokalender: Tips og tricks

Du har et væld af designmuligheder, når du skal lave din personlige Pixum fotokalender. Vi giver dig nogle tips og tricks!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.