Lav selv din fødselsdagskalender

Lav din fødselsdagskalender med fotounivers softwaren og glem aldrig mere at gratulere!

Design din egen fødselsdagskalender

Jo ældre man bliver, jo flere fødselsdage bliver der efterhånden at huske på. Lav din individuelle kalender som fødselsdagskalender. Så er det slut med at glemme fødselsdage.

Sådan laver du din fødselsdagskalender!

Sådan tilføjer du fødselsdage samt fotos i fotokalenderen

Vi viser dig trin for trin, hvordan du laver din egen personlige fødselsdagskalender i vores Pixum fotounivers software. I nogle kalenderformater kan man udover at indsætte navnet på fødselsdagsbarnet også at lægge et billede ind på dagen. Så kan du med det samme se, hvem du skal ønske tillykke i den pågældende måned.

Så let er det:

 1. Vælg i softwaren det produkt, du ønsker (fx vægkalenderen) og derefter det ønskede format (fx classic A4 eller A3).

 2. Efter valg af papirtype klikker du på "Design". Et nyt vindue vil åbne - vælg her "Frit design af kalender". Derefter kan du vælge dine favoritter blandt det store udvalg af formater til basisdesignet. Antal billeder, baggrundsfarve, kalenderblad etc.) Her kan du desuden bestemme, om skoleferier og helligdage skal fremgå af din kalender.
  Vigtigt med mht. fødselsdagskalenderen: Kryds af i feltet "Eget indhold" for kun at få vist de designs, hvor du kan tilføje dit individuelle indhold.

 3. Når du har valgt et design, bliver du ledt videre til softwarens hovedvindue, hvor du kan indsætte dine bedste minder på de enkelte månedsblade.

 4. For at indsætte en fødselsdag klikker du blot på en dato. Et vindue åbner, hvor du kan angive en titel og indsætte et foto med drag & drop. Dette foto vises nu på den pågældende dag, og titlen vises på kalenderbladet. En oversigt over alt dit eget tilføjede indhold kan findes under "Produktdetaljer" og dernæst under "Eget indhold". Når du klikker "Rediger" kan du også bearbejde det her.

 5. Uafhængigt af dine individuelle fødselsdags-påmindelser i fødselsdags-fotokalenderen, kan du selvfølgelig også designe selve fotokalenderen helt efter dit eget hoved og forsyne den med fotos, cliparts og tekster.

 6. Til slut går du til indkøbsvognen og derefter til kassen, og du vil inden længe modtage din fødselsdagskalender!

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software og gør brug af de adskillige designmuligheder - her kan du starte projekter når som helst og færdigbehandle dem på kort tid!

Fotokalendere med tidløse kalenderblade

Din evigheds-fødselsdagskalender fra Pixum

Mange personlige kalendere har en væsentlig ulempe: På grund af de forskellige ugedage i hver måned er de bundet til et bestemt år.

Pixum fotounivers softwaren giver dig mulighed for at basere din fødselsdagskalender på et eviggyldigt kalenderblad. På denne måde vil fotokalenderen altid være gyldig, og du kan nemt og bekvemt anvende den som evighedskalender gennem flere år. Læs i et af vores tips, hvordan du fremstiller en evighedskalender.

Oplev vores populære fotokalenderformater

Motividéer og emner til en fødselsdagskalender

Hvis vil give din fødselsdagskalender et ekstra pift, så prøv med en af følgende idéer:

 • Collage: Udfyld det enkelte kalenderblad med fotos af fødselarerne. Skulle de kende hinanden, kan du tage et billede af dem sammen eller lave en collage med enkeltvise billeder.
 • Fødselsdagsbilleder: Indsæt et foto af fødselaren ved siden af fødselsdatoen. Hvordan du konkret gør, fortæller vi dig i artiklen om fødselsdage med foto.
 • Dekoration: Passende til hver måned kan du efterfølgende pynte op med fx et tørret flot efterårsblad i september eller et halmstrå i juni.

Saml med det samme alle dine venners og bekendte fødselsdatoer sammen og fasthold dem i en Pixum fødselsdagskalender. Du vil selv opdage, hvor enkelt det er!

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalender: Tips & tricks

Oplev vde mange forskellige designmuligheder til dine Pixum fotokalendere nu.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.