Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Temarelaterede designs til fotokalenderen

Forsød din egen hverdag med skønne fotos fra sidste ferie i en bordkalender, på en vægkalender eller på en årskalender til din arbejdsplads eller til kontoret derhjemme. Du har mange muligheder, så det er blot om at slippe din egen kreativitet løs.

Fremhæv din fotokalenders tema med et særligt design

I Pixum fotounivers softwaren har du et stort antal af forskellige baggrunde til rådighed, som skal hjælpe dig med at fremhæve din fotokalenders tema. Blandt de 28 temaer fx mad, ferie, have eller bryllup finder du sikkert også det passende til din kalender. Fotounivers softwaren downloader du gratis og kan oprette din individuelle kalender helt som du måtte ønske det. Fordelen ved softwaren er at du har mulighed for at gemme dit projekt på din computer og til enhver tid kan arbejde videre på dit projekt. Du har ingen tidsmæssig begrænsning og kan som sagt til enhver tid arbejde videre på dit projekt.

Pixum fotounivers software

Benyt Pixum fotounivers softwaren til at lave dine kalendere med. Gør brug af de talrige designmuligheder som programmet byder dig. Du kan altid gemme dit projekt og arbejde videre igen når det passer dig.

Interesser og temaer til mange forskellige områder

Design din kalender helt efter dine egne interesser og idéer. Gør din kalender til noget særligt med et særligt design og med dine mange flotte fotos.

Pixum tip

 • Der findes ikke noget skønnere end at se et barn vokse op. Vælg billeder fra de sidste tolv måneder og følg dit barns udvikling.
 • Giv en fotokalender i gave til et sølv- eller guldbryllup med billeder fra de sidste 25 eller 50 år. Pynt siderne op med passende baggrunde til temaet.

Temaverden: Bryllup

Opdag de spændende idéer til før, under og efter bryllupsfesten. Kreative deko-idéer, designmuligheder or minder fra drømmebrylluppet.

Vælger du at lave en køkkenkalender uden brug af design, er der god plads til den valgte baggrund. Fotoet indtager her kun en lille plads. Andre fotokalendere er i første omgang oprettet, så at fotos her udfylder det samlede kalenderblad. Vil du have mere baggrund, klik en gang på fotoet og træk i det ene hjørne ned til den størrelse, som du ønsker. Hermed opnår du en fin balance mellem foto og den temarelaterede baggrund.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixums fotounivers- software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android