Inspiration til designet af din fotokalender
Inspiration til designet af din fotokalender

På denne side kan du finde inspiration til, hvordan du designer din Pixum fotokalender, så den passer perfekt til dine/familiens behov!

Her går det til kalenderne

5 tips til den perfekte kalender til bedsteforældrene

Pixum fotokalenderne er en perfekt gaveidé til bedsteforældrene, uanset om det er som fødselsdagsgave eller julegave. Dermed kalenderen får et personligt præg og ikke bare er en tilfældig samling af fotos, kan du forsøge dig med et eller flere af vores fem tips til den perfekte kalender.

Tip #1: Billeder fra hele året

Vælg fotos af familien fra hele året, selvfølgelig passende til den enkelte måned. Her har du nogle eksempler:

  • Januar: Der bygges en snemand
  • Februar: Børn i karnevalskostumer
  • Juni: Sommerferie på stranden
  • Juli: Børnene leger i soppebassinet
  • December: Familien danser om juletræet

Tip #2: Indsæt små gavekort og skab glæde

Gem små gavekort i din kalender. Bare skriv en lille tekst på det ønskede kalenderblad og angiv gavekortet. Det behøves ikke være en stor gave, en lille gestus er også nok (det er tanken, der tæller):

  • en dejlig middag hjemme hos os
  • en fælles tur i zoologisk have
  • en dag med begge bedsteforældre eller en af dem
  • et overraskelsesbesøg

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Tip #3: Genskab fotos fra barndommen

I langt de fleste tilfælde findes der sjove pletskud fra barndommen. Særligt sjovt bliver det, hvis du genskaber dette fra dengang. Så sidder der måske tre voksne mænd med dukker i en rundkreds og drikker kaffe i små dukkekopper. Eller du hænger i tagrenden eller du bader i badekarret med en masse sæbeskum. Vis originalen samt kopien ved siden af hinanden i kalenderen - så er der helt sikkert noget at grine over hver måned.

Tip #4: Eftertænksomme citater og ordsprog

Det skal naturligvis ikke nødvendigvis være en kalender med børnefotos. Det kan også være flotte natur- og landskabsbilleder eller minder fra tidligere, blandet med anekdoter, som sikkert også vil falde i god jord hos bedsteforældrene. Tilføj tekst i din Pixum fotokalender, som viser de bedste ordsprog og anekdoter. Klik under kalenderen i online-editoren på "+ Tilføj" og vælg tekstfelt.

Tip #5: Lav selv en 3D-kalender

Mere klar bliver din kalender, hvis du pynter den op med passende tilbehør. Til fotoet af børnene i kornmarken kan du lime et halmstrå ind, til en løbende næse passer et lommetørklæde og den hvide sne kan fremvises med små vatkugler.