Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Anvend layout til at designe din fotokalender

En Pixum fotokalender kan du lave ganske enkelt og let enten i online-editoren, i Pixum fotounivers softwaren eller med Pixum app'en til iOS og Android. Trin for trin vises de forskellige muligheder og de bliver ligeledes forklaret. Så det er egentligt bare om at komme i gang med din egen kalender.

Til design af din personlige Pixum kalender starter du med at vælge kalendertype og formatet. Som kalendertype kan du vælge mellem væg-, bord- og aftalekalender ligesom mere specifikke julekalendere (fås kun i sæsonen). Som kalenderformat kan du vælge mellem A4, A3 og A2.

Den individuelle gave: Vælg en startmåned, der passer til modtageren

Så snart du har valgt en kalendertype med det ønskede format, skal du have valgt startmåneden. Du kan naturligvis som standard lade kalenderen begynde med januar, men også ens fødselsdagsmåned eller lign. kunne være interessant til at vise en personlig startmåned.

Udfyld din kalender med fotos, idet du indsætter fotos på de allerede eksisterende pladsholdere eller tilføj flere billeder. Du placerer billederne pr. Drag & Drop (træk & slip) og kan efterfølgende formindske/forstørre eller flytte rundt på billederne. Ligesom du også kan bearbejde dine billeder i "Fotovisning" (program i Pixum fotounivers softwaren til billedbehandling). Sørg for at dine billeder har en høj nok opløsning. Som hjælp finder du de farvede smilyes (grøn = opløsningen er mere end god, gul = opløsningen er tilstrækkelig, rød = opløsningen er ikke god nok).

OBS! Vores kvalitetsvisning tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Forevig dine minder på kreativ vis

Skab mangfoldighed og afveksling med forskellige layouts

Dine billeder kan du indsætte i forskellige layouts og frit vælge baggrundsfarve til hver måned/hvert kalenderblad. Denne mulighed giver dig frie hænder til at designe din kalender, helt som du vil og tilpasse kalenderen til de mest forskellige anledninger, temaer og personer. Vælg fx til en pige motiver og farver som alfer eller prinsesser i pink, raketter og blålige farvetoner til drenge. Du kan naturligvis også lade årstiden spille en rolle fx med blade i efterårets farver om efteråret, bøgen springer ud om foråret og dermed give din kalender et særligt personligt præg.

I tillæg til de forudinstallerede layouts kan du med et klik på venstre mus under "Mere" downloade flere layouts gratis. Nogle designs fås kun mod en merpris, men selv uden merpris vil du kunne finde en masse baggrundsfarver etc. til at gøre din kalender til et individuelt unikat og ramme din personlige smag.

Som gave til dine kære eller som reklamekalender for firmaet: Pixum fotokalenderen kan anvendes til mange forskellige formål, og giver tolv måneder med flotte og dejlige motiver.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  POPULÆR BLANDT VORES KUNDER

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere