Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

5 tips til design af fotokalenderen i Pixum fotounivers softwaren

Oprettelse og design af din fotokalender ved første anvendelse af Pixum fotounivers softwaren kan koste noget tid. For at gøre det så let som muligt for dig, har vi her samlet fem tips, som du kan anvende med det samme i Pixum fotounivers softwaren. Prøv det selv!

Her er de fem tips, der skal hjælpe dig og samtidigt lette arbejdet med din fotokalender:

 1. Efter start af softwaren og valg af kalender, størrelse og papirtype lander du i et vindue, hvor du bestemmer om det skal være en "kreativkalender" eller en "designkalender". Du kan dog senere ændre dette igen, så du kan roligt lege med kalenderdesignet! Designkalenderen giver dig færdige layouts/skabeloner og overtager dermed noget af dit arbejde, som du i stedet for kan anvende til andre ting i kalenderen. Den såkaldte kreative kalender giver dig derimod helt frie hænder!
 2. Med knappen i orange "Mere..." kan du gratis downloade flere layouts etc. til din fotokalender. Udvid ganske enkelt dine designmuligheder!
 3. Er du begyndt på design af kalenderen og har valgt det første motiv, kan du bearbejde det i "Fotovisningen" - "Fotovisningen" er et program, der gratis følger med i Pixum fotounivers software-pakken. Kom godt i gang og leg selv med dine muligheder!
 4. En anden mulighed, du har til at sætte fokus på dine motiver, er cliparts, baggrunde og rammer. Der er allerede installeret mange af disse i softwaren, og du kan understøtte dine billeder!
 5. Men også skrifttyper og -farver i kalenderen kan du ændre. Markér ganske enkelt kalenderbladet og dobbeltklik herefter herpå, så kommer du til "kalenderindstillinger". Her ser du nu de forskellige layouts. Under "Farve og skrift" kan du ligeledes i venstre side ændre skrifttype og skriftstørrelse. Under "rediger farver" kan du tilpasse kalenderbladets farve ligesom du kan vælge andre muligheder for farver på kalenderbladet.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Du har et væld af designmuligheder, når du skal lave din personlige Pixum fotokalender. Vi giver dig nogle tips og tricks!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Vær kreativ - sådan gør du

Det her er måske også noget for dig!

Flere tips og tricks finder du desuden her. Du kan finde idéer til din fotokalender på denne side. Forslag til, hvad du med en smule kreativitet kan lave med en "normal" fotokalender!

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Forevig dine minder på kreativ vis

Gå på opdagelse i vores temaverdener

Årstilbageblik

Pixum fotobogen er den perfekte mulighed til at lave en individuel årbog til din forening, din sportsklub eller til familien. Kun fantasien sætter dine grænser!

Temaverden: Familie

Lad dig inspirere af Pixums idéer til uforglemmelige oplevelser med familien, som der samtidigt kan komme unikke fotogaver ud af.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android