Fotokalender med fotos af fødselarerne
Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

5 tips til design af fotokalenderen i Pixum fotounivers softwaren

Oprettelse og design af din fotokalender ved første anvendelse af Pixum fotounivers softwaren kan koste noget tid. For at gøre det så let som muligt for dig, har vi her samlet fem tips, som du kan anvende med det samme i Pixum fotounivers softwaren. Prøv det selv!

Her er de fem tips, der skal hjælpe dig og samtidigt lette arbejdet med din fotokalender:

  1. Efter start af softwaren og valg af kalender, størrelse og papirtype lander du i et vindue, hvor du bestemmer om det skal være en "kreativkalender" eller en "designkalender". Du kan dog senere ændre dette igen, så du kan roligt lege med kalenderdesignet! Designkalenderen giver dig færdige layouts/skabeloner og overtager dermed noget af dit arbejde, som du i stedet for kan anvende til andre ting i kalenderen. Den såkaldte kreative kalender giver dig derimod helt frie hænder!
  2. Med knappen i orange "Mere..." kan du gratis downloade flere layouts etc. til din fotokalender. Udvid ganske enkelt dine designmuligheder!
  3. Er du begyndt på design af kalenderen og har valgt det første motiv, kan du bearbejde det i "Fotovisningen" - "Fotovisningen" er et program, der gratis følger med i Pixum fotounivers software-pakken. Kom godt i gang og leg selv med dine muligheder!
  4. En anden mulighed, du har til at sætte fokus på dine motiver, er cliparts, baggrunde og rammer. Der er allerede installeret mange af disse i softwaren, og du kan understøtte dine billeder!
  5. Men også skrifttyper og -farver i kalenderen kan du ændre. Markér ganske enkelt kalenderbladet og dobbeltklik herefter herpå, så kommer du til "kalenderindstillinger". Her ser du nu de forskellige layouts. Under "Farve og skrift" kan du ligeledes i venstre side ændre skrifttype og skriftstørrelse. Under "rediger farver" kan du tilpasse kalenderbladets farve ligesom du kan vælge andre muligheder for farver på kalenderbladet.

Sådan gør du

Det her er måske også noget for dig!

Flere tips og tricks finder du desuden her. Du kan finde idéer til din fotokalender på denne side. Forslag til, hvad du med en smule kreativitet kan lave med en "normal" fotokalender!

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

Dine mange designmuligheder

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.