Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Lav din egen fotokalender

Lav en personlig fotokalender med dine egne fotos.

Alle kalendertyper

5 tips til design af fotokalenderen i Pixum fotounivers softwaren

Oprettelse og design af din fotokalender ved første anvendelse af Pixum fotounivers softwaren kan koste noget tid. For at gøre det så let som muligt for dig, har vi her samlet fem tips, som du kan anvende med det samme i Pixum fotounivers softwaren. Prøv det selv!

Her er de fem tips, der skal hjælpe dig og samtidigt lette arbejdet med din fotokalender:

 1. Efter start af softwaren og valg af kalender, størrelse og papirtype lander du i et vindue, hvor du bestemmer om det skal være en "kreativkalender" eller en "designkalender". Du kan dog senere ændre dette igen, så du kan roligt lege med kalenderdesignet! Designkalenderen giver dig færdige layouts/skabeloner og overtager dermed noget af dit arbejde, som du i stedet for kan anvende til andre ting i kalenderen. Den såkaldte kreative kalender giver dig derimod helt frie hænder!
 2. Med knappen i orange "Mere..." kan du gratis downloade flere layouts etc. til din fotokalender. Udvid ganske enkelt dine designmuligheder!
 3. Er du begyndt på design af kalenderen og har valgt det første motiv, kan du bearbejde det i "Fotovisningen" - "Fotovisningen" er et program, der gratis følger med i Pixum fotounivers software-pakken. Kom godt i gang og leg selv med dine muligheder!
 4. En anden mulighed, du har til at sætte fokus på dine motiver, er cliparts, baggrunde og rammer. Der er allerede installeret mange af disse i softwaren, og du kan understøtte dine billeder!
 5. Men også skrifttyper og -farver i kalenderen kan du ændre. Markér ganske enkelt kalenderbladet og dobbeltklik herefter herpå, så kommer du til "kalenderindstillinger". Her ser du nu de forskellige layouts. Under "Farve og skrift" kan du ligeledes i venstre side ændre skrifttype og skriftstørrelse. Under "rediger farver" kan du tilpasse kalenderbladets farve ligesom du kan vælge andre muligheder for farver på kalenderbladet.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Pixum - altid flotte billeder

Det her er måske også noget for dig!

Flere tips og tricks finder du desuden her. Du kan finde idéer til din fotokalender på denne side. Forslag til, hvad du med en smule kreativitet kan lave med en "normal" fotokalender!

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android