Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Fotos fra Instagram: Mere pep i din fotokalender

Instagram giver dig som bruger fantastiske muligheder til at bearbejde dine fotos og takket være det karakteristisk kvadratiske billedformat sætte dem virkeligt i fokus. Vidste du allerede, at du kan anvende dine Instragram-fotos til at give din fotokalender den sidste finpudsning? Pixum viser dig her, hvordan du gør!

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Fotokalender med dine fotos fra Instagram

Kunsten ved design af en Pixum fotokalender med Instagram er formatet. Det er nemlig ikke alle vores formater, der er beregnet til kvadratiske fotos. Det kan du dog udligne ved at anvende et passende layout. Du har her følgende muligheder:

 • Anvend en fotokalender med et kvadratisk grundlayout (fx den kvadratiske vægkalender).
 • Vælg et format, som kommer tættest på det kvadratiske format og vær indforstået med en let tilskæring af dine fotos i siderne (fx bordkalenderen).
 • Vælg en hvilken som helst kalender og vælg et layout med flere kvadratiske fotos (fx vægkalenderen classic højformat) i stedet for en kalender i tværformat.

Pixum tip

Anvend Instagram-fotos i fotokalenderen

Vi viser dig her en del idéer, som du kan anvende til at indsætte dine Instagram-fotos fornuftigt i din Pixum fotokalender.

Vær opmærksom på opløsningen: Kvaliteten skal bare være i orden

Fotos med høj opløsning er meget vigtig, så du senere har størst glæde af din fotokalender. De fleste moderne smartphone-kameraer tager billeder i en opløsning, der er mere end nok til en fotokalender.

Skulle der dog være et foto med for lav opløsning - det sker tit, hvis fotos sendes via beskedtjenester eller pr. mail - vil du i Pixum fotounivers softwaren med det samme få en rød advarselstrekant (samt en rød smiley). I så fald bør du skifte fotoet ud med et foto i højere opløsning eller anvende et layout, hvor du kan indsætte fotos i mindre format.

OBS! Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Forevig dine minder på kreativ vis

Pixum fotokalenderens mangfoldighed

Alt efter, hvordan dine fotos er og hvilket format de har, har du forskellige varianter af Pixum fotokalenderen til rådighed. Vælg mellem væg-, aftale- eller bordkalendere, mellem flere forskellige størrelser og formater ligesom fire forskellige papirtyper i lige høj kvalitet.

Opdag Pixums temaverdener

Bolig & indretning

Gør dit hjem til noget ganske særligt: Find inspiration til f.eks. personlige indretningsartikler, som du selv kan lave! Her finder du et godt overblik over de bedste produkter, materialer og kreative tips!

Do it yourself

Find inspiration til spændende gør-det-selv-fotoprojekter, som du let selv kan realisere ud fra din smag.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android