Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Fotos fra Instagram: Mere pep i din fotokalender

Instagram giver dig som bruger fantastiske muligheder til at bearbejde dine fotos og takket være det karakteristisk kvadratiske billedformat sætte dem virkeligt i fokus. Vidste du allerede, at du kan anvende dine Instragram-fotos til at give din fotokalender den sidste finpudsning? Pixum viser dig her, hvordan du gør!

Fotokalender med dine fotos fra Instagram

Kunsten ved design af en Pixum fotokalender med Instagram er formatet. Det er nemlig ikke alle vores formater, der er beregnet til kvadratiske fotos. Det kan du dog udligne ved at anvende et passende layout. Du har her følgende muligheder:

 • Anvend en fotokalender med et kvadratisk grundlayout (fx den kvadratiske vægkalender).
 • Vælg et format, som kommer tættest på det kvadratiske format og vær indforstået med en let tilskæring af dine fotos i siderne (fx bordkalenderen).
 • Vælg en hvilken som helst kalender og vælg et layout med flere kvadratiske fotos (fx vægkalenderen classic højformat) i stedet for en kalender i tværformat.

Pixum tip

Anvend Instagram-fotos i fotokalenderen

Vi viser dig her en del idéer, som du kan anvende til at indsætte dine Instagram-fotos fornuftigt i din Pixum fotokalender.

Vær opmærksom på opløsningen: Kvaliteten skal bare være i orden

Fotos med høj opløsning er meget vigtig, så du senere har størst glæde af din fotokalender. De fleste moderne smartphone-kameraer tager billeder i en opløsning, der er mere end nok til en fotokalender.

Skulle der dog være et foto med for lav opløsning - det sker tit, hvis fotos sendes via beskedtjenester eller pr. mail - vil du i Pixum fotounivers softwaren med det samme få en rød advarselstrekant (samt en rød smiley). I så fald bør du skifte fotoet ud med et foto i højere opløsning eller anvende et layout, hvor du kan indsætte fotos i mindre format.

OBS! Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Pixum fotokalenderens mangfoldighed

Alt efter, hvordan dine fotos er og hvilket format de har, har du forskellige varianter af Pixum fotokalenderen til rådighed. Vælg mellem væg-, aftale- eller bordkalendere, mellem flere forskellige størrelser og formater ligesom fire forskellige papirtyper i lige høj kvalitet.

Vær kreativ når du designer din egen Pixum fotokalender

Du leder efter den helt perfekte lejlighed eller gør-det-selv-inspiration til din Pixum fotokalender? Gå på opdagelse i vores galleri:

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android