Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Lav hvert kalenderblad med flere fotos

Vi er forbundet med mange særlige mennesker gennem særlige øjeblikke og oplevelser, som man ikke altid lige kan sætte ord på. Til visse mennesker - uanset om det er familie, venner eller partneren - er det bare svært at finde den passende gave. En fotokalender fra Pixum, som du har lavet helt selv er en veloplagt mulighed til at glæde et elsket menneske.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Vælg selv blandt forskellige layouts til din Pixum fotokalender

En Pixum fotokalender laver næsten sig selv! Vælg fx i Pixum fotounivers softwaren et af mange formater og materialer. Du bestemmer selv, om det skal være en væg- eller bordkalender, mat eller glinsende papir. Herefter vælger du hvilket layout din kalender skal have, om det skal være standard- eller designvarianten.

Du kan også vælge at have flere fotos på et kalenderblad. Til placering af fotos i layoutet, trækker du blot det enkelte foto over i kalenderen pr. Drag & Drop (træk & slip). Slip kreativiteten løs: Hvad med en collage af flere fotos med gavemodtageren? Eller en samling af fotos af årsdage med din partner?

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Forevig dine minder på kreativ vis

Du er kun få klik fra din individuelle Pixum fotokalender

Med funktionen "+ Tilføj" i online-editoren under selve kalenderen kan du tilføje ekstra billedfelter og efterfølgende placere dem som du vil på kalenderbladet. Vil du lave en collage med dine fotos på et kalenderblad, kan du tilpasse størrelsen på det enkelte billedfelt. Klikker du på ikonet med "Blyanten" kan du bearbejde billedet. En anden funktion (som dog kun tilbydes i Pixum fotounivers softwaren) er muligheden for at placere det enkelte foto i for- eller baggrunden, hvilket kan være nødvendigt, hvis der er flere fotos på et kalenderblad. I Pixum fotounivers softwaren klikker du blot på fotoet og derefter med højre mus og du vælger "Et niveau frem/tilbage".

Disse og mange andre muligheder gør designet af din Pixum fotokalender til en kreativ udfordring. Gå allerede nu i gang med at designe din egen væg- eller bordkalender. Enten direkte i online-editoren, i Pixum fotounivers softwaren eller i Pixum app'en til iOS og Android.

Stift kendskab med Pixum panorama-fotokalenderen

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android