Lav hvert kalenderblad med flere fotos

Vi er forbundet med mange særlige mennesker gennem særlige øjeblikke og oplevelser, som man ikke altid lige kan sætte ord på. Til visse mennesker - uanset om det er familie, venner eller partneren - er det bare svært at finde den passende gave. En fotokalender fra Pixum, som du har lavet helt selv er en veloplagt mulighed til at glæde et elsket menneske.

Dine mange designmuligheder

Du er kun få klik fra din individuelle Pixum fotokalender

Med funktionen "+ Tilføj" i online-editoren under selve kalenderen kan du tilføje ekstra billedfelter og efterfølgende placere dem som du vil på kalenderbladet. Vil du lave en collage med dine fotos på et kalenderblad, kan du tilpasse størrelsen på det enkelte billedfelt. Klikker du på ikonet med "Blyanten" kan du bearbejde billedet. En anden funktion (som dog kun tilbydes i Pixum fotounivers softwaren) er muligheden for at placere det enkelte foto i for- eller baggrunden, hvilket kan være nødvendigt, hvis der er flere fotos på et kalenderblad. I Pixum fotounivers softwaren klikker du blot på fotoet og derefter med højre mus og du vælger "Et niveau frem/tilbage".

Disse og mange andre muligheder gør designet af din Pixum fotokalender til en kreativ udfordring. Gå allerede nu i gang med at designe din egen væg- eller bordkalender. Enten direkte i online-editoren, i Pixum fotounivers softwaren eller i Pixum app'en til iOS og Android.

Vælg selv blandt forskellige layouts til din Pixum fotokalender

En Pixum fotokalender laver næsten sig selv! Vælg fx i Pixum fotounivers softwaren et af mange formater og materialer. Du bestemmer selv, om det skal være en væg- eller bordkalender, mat eller glinsende papir. Herefter vælger du hvilket layout din kalender skal have, om det skal være standard- eller designvarianten.

Du kan også vælge at have flere fotos på et kalenderblad. Til placering af fotos i layoutet, trækker du blot det enkelte foto over i kalenderen pr. Drag & Drop (træk & slip). Slip kreativiteten løs: Hvad med en collage af flere fotos med gavemodtageren? Eller en samling af fotos af årsdage med din partner?

Stift kendskab med Pixum panorama-fotokalenderen

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.