Fotokalender med fotos af fødselarerne
Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Markér alle fødselsdage med personlige fotos i din Pixum fotokalender

Jo ældre man bliver, desto flere fødselsdage kommer der til, som man skal huske på. Ens bror får børn, kusinen bliver gift og vennekredsen vokser sig større med årene. For ikke at glemme nogen fødselsdage, kan du lave en fotokalender. Indsæt så alle fødselsdage i din kalender, og tilføj et foto af hver fødselar for lige at gøre det lidt mere sjovt og personligt.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Gør din Pixum fotokalender ekstra personlig

Vi anbefaler dig, at du først downloader den gratis Pixum fotounivers software, hvis du ikke allerede har gjort det. Skridt for skridt fører softwaren dig gennem designet af din kalender og helt frem til selve indkøbsvognen, hvor du afgiver din bestilling.

I softwaren vælger du først det kalenderformat, som du bedst kan lide. Hvis du vælger et grunddesign, som du frit kan designe, har du ligeledes mulighed for at indsætte alle fødselsdage. Du skal blot være opmærksom på, om det valgte kalenderformat kan vise disse fødselsdage. Det ser du enten, når du kigger de forskellige designs igennem eller i forhåndsvisningen. Har du først én gang indsat fødselsdage, kan Pixum fotounivers softwaren gemme disse til senere. Kan dine fødselsdage ikke ses i det valgte design, kan du ganske let vælge et andet design, hvor du kan se dine fødselsdage. I det viste eksempel er der valgt en vægkalender classic A3 med fotopapir glans. I softwaren har du dog valget mellem flere papirtyper til din kalender.

Indsæt et foto af fødselaren i kalenderen

Ved mange kalenderformater har du ikke blot mulighed for at indsætte fødselsdagsbarnets navn, men også mulighed for at indsætte et foto af fødselsdagsbarnet. Så er det nemt at se, hvem der har fødselsdag hvornår, så du husker at sige tillykke. Et foto gør det også nemmere at skelne mellem personer - hvis du f.eks. kender 3, der hedder Jakob, kan du ud fra fotoet se, hvilken Jakob der skal sendes en hilsen til.

Dine fotos kan du ligeledes indsætte i Pixum fotounivers softwaren.

Pixum tip

 • Tilføj, udover fødselarens navn, fødselsåret i parentes. Så ved du, hvor gammel fødselsdagsbarnet bliver, og om der er tale om en rund fødselsdag.
 • Anvend gamle børne- eller ungdomsfotos. Få smilet frem hos fødselsdagsbarnet og andre med et gammelt foto.
I alle vores fotokalendere, som du frit designer, kan du indsætte forskellige fotos på alle kalenderblade. Giv disse fotos en passende baggrundsfarve, og pynt kalenderen op med clip arts, som det passer dig. Kun din fantasi sætter grænser.

Giv en personlig fødselsdagskalender i gave

Har du brug for en personlig gaveidé, så lav en kalender over alle fødselsdage som gave til et familiemedlem eller en anden person, du holder af. Vedkommende vil helt sikkert glæde sig over en fødselsdagskalender med billeder af barnebarnet, niecen, kusinen, vennen osv.

Skal du og din partner være forældre snart? Lav en personlig fødselsdagskalender, der desuden indeholder billeder fra jeres tid sammen. Markér også terminsdatoen i kalenderen, tilføj et scanningsbillede og afvent så, hvorvidt terminsdatoen holder stik. Også jeres navneforslag kan være sjove at se senere.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.