Lav din egen fotokalender

Lav en personlig fotokalender med dine egne fotos.

Alle kalendertyper

Indsæt fødselsdage med foto i en Pixum kalender

Jo ældre man bliver desto flere fødselsdage kommer der til, som man skal huske på. Ens bror får børn, kusinen bliver gift og vennekredsen bliver ikke mindre med årene. Desuden er der helt sikkert en fødselsdag, som man først kommer i tanke om dagen efter. Undgå denne følelse af at have glemt en vigtig dato og derfor være nødt til at ønske tillykke dagen efter, hvilket kan være ret pinligt. Men hvordan? Det virker naturligvis allerbedst med en fødselsdagskalender fra Pixum!

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Sådan indsætter du fødselsdage i en Pixum fotokalender

Download først den gratis Pixum fotounivers software, hvis du ikke allerede har gjort det. Skridt for skridt fører softwaren dig gennem designet af din kalender og helt frem til selve indkøbsvognen, hvor du afgiver din bestilling.

Vælg nu under "Produkter" det kalenderformat, som du bedst kan lide. Hvis du vælger et grunddesign, som du frit kan udforme har du ligeledes mulighed for at indsætte alle fødselsdage. Du skal blot være opmærksom på, om det valgte kalenderformat kan vise disse fødselsdage. Det ser du enten allerede når du kigger de forskellige designs igennem eller i forhåndsvisningen. Har du først en gang indsat fødselsdage gemmes disse af Pixum fotounivers softwaren, hvis du har valgt funktionen med gem af fødselsdage. Kan dine fødselsdage ikke ses i det valgte design, kan du ganske let vælge et andet design, hvor du kan se dine fødselsdage. I det viste eksempel er der valgt en vægkalender Classic A3 med fotopapir glans. Softwaren byder dig dog på mange andre papirtyper til din kalender.

Indsæt et foto af fødselsdagsbarnet i kalenderen

Ved mange kalenderformater har du ikke kun mulighed for at indsætte fødselsdagsbarnets navn, men også muligheden for at indsætte et foto af fødselsdagsbarnet. Så er det hurtigere at se, hvem der har fødselsdag i den viste måned og som skal ønskes tillykke. Og skulle du i familien eller vennekredsen fx have tre med navnet Jakob kan du let på billedet se, hvem det nu er der har fødselsdag og du undgår en mulig pinlig situation.

Dine fotos kan du samtidigt med indtastning af navnene indsætte i Pixum fotounivers softwaren.

Forevig dine minder på kreativ vis

Pixum tip

 • Tilføj også gerne fødselsåret i parentes. Så ved du hvor gammel fødselsdagsbarnet bliver og om der er tale om en rund fødselsdag.
 • Anvend gamle børne- eller ungdomsfotos. Få smilet frem hos fødselsdagsbarnet og andre med et gammelt foto.
Naturligvis kan du som ved alle andre kalendere, som du frit kan designe, indsætte andre fotos ved hvert kalenderblad. Giv disse fotos en passende baggrundsfarve og pynt kalenderen op med cliparts helt som du vil. Du har frie tøjler, så det er bare med at komme i gang.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android