Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Din personlige fotokalender fra Pixum

Lav din helt personlige fotokalender hos Pixum med dine egne fotos. Det er ikke bare en dejlig gaveidé, men også en yderst flot dekorativ gave! Du leder efter en gave, hvor du kan glæde modtageren meget personligt og længe - helst et helt år? Så er du på rette vej med en Pixum fotokalender. Det er ganske let at lave din Pixum fotokalender. Du kan vælge mellem mange forskellige formater og layouts. Slip kreativiteten løs og få den helt individuelle kalender.

Skal det bare være en lille kalender uden plads til aftaler etc., så er den lille kvadratiske bordkalender i 14x14 cm flot pynt til ethvert skrivebord.

Skal det være større, så lav en vægkalender i A3 eller måske ligefrem i A2 og hav et godt overblik over dine aftaler etc. samt store flotte blikfang i din egne fotos. Men med den mindre køkkenkalender kan du naturligvis også bevise din personlige smag og det selvfølgelig ikke kun ved madlavning! Apropos mad og drikke, så kan du naturligvis også få trykt dit yndlingsfoto på et fotokrus. Overvej til din kalender, hvor mange billeder du vil have på hvert kalenderblad, upload så dine billeder og placér dem som ønsket på hvert kalenderblad. Husk at overveje om den valgte baggrund er, som du vil have den eller vælg en anden baggrund. Når du har alt på plads, skal kalenderen blot bestilles. Pixum sørger herefter for resten. Pixum printer din kalender som digitaltryk på specielt fotopapir i høj kvalitet, som giver dine fotos den specielle udstråling, som de nu en gang har fortjent.

Har du brug for en pause? Vær kreativ!

Vendespillet - træn din hukommelse!

Fordriv tiden med familien og vennerne med det klassiske huskespil. Lav biledparrene med vores onlinedesigner.

Lav din egen kogebog

Du er vild med at lave mad? Så er det tid til at samle dine allerbedste opskrifter i din helt personlige kogebog - Det' så let, og sådan kan du give dine "hemmelige" opskrifter videre til familie og venner.

Læg et fotopuslespil

Lav dit eget fotopuslespil til afslappende timer derhjemme - med helt op til 1500 brikker

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum fotokalenderen
Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.