Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Anvend cliparts, baggrunde og rammer til din Pixum fotokalender

En flot kalender er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med meget arbejde. Du leder efter en årskalender, som du gerne vil lave helt efter dine egne ønsker? Opdag selv din egen kreativitet og slip fantasien løs i din egen kalender. Med Pixum fotounivers softwaren kan du vælge blandt et væld af formater, som også vil passe til dine behov. Hos Pixum kan du lave din kalender helt efter dine egne ønsker og det uanset om det skal være en væg-, bord-, eller aftalekalender.

Her finder du tips & tricks til design af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vores kundeservice hjælper dig gerne

Har du spørgsmå til vores produkter, så kig forbi vores serviceområde, eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Pixum - altid flotte billeder

Leg selv med de mange muligheder i softwaren

Har du først valgt et kalenderformat, så anbefaler vi at vælge et kalenderlayout, som du frit kan designe. Så er du sikret størst muligt spillerum. Hermed kan du realisere alle mulige aspekter ved kalenderen, begyndende med baggrundsfarven, skrifttypen og hen til tilpasningen af tekst- og billedelementer. Naturligvis skal dine egne fotos være i fokus i din fotokalender. Gør din kalenders enkelte kalenderblade til ægte blikfang, idet du anvender cliparts, interessante rammer og flotte baggrunde.

Pixum tip

 • Ved en kalender vil det være meget naturligt at opdele kalenderbladene i temaer efter årstiderne. Leg med årstiderne eller månederne, hvor der er vigtige helligdage eller hvor der står ferie på programmet. Softwaren byder dig på en lang række passende baggrunde, cliparts og rammer til dine fotos.
 • Tilpas de valgte cliparts farvemæssigt til dine fotos. Vil du gerne tilføje et clipart, som dog ikke lige passer farvemæssigt til dine fotos, så kan du uden videre ændre dette. Så snart du har indsat dit clipart, dobbeltklikker du bare på det og du kan nu vælge en anden farve.
 • Leg med størrelsen på dit valgte clipart, gør måske også noget ved graden af transparens. Du har frie tøjler til at prøve dig frem. Størrelsen trækker du op eller ned med venstre mus holdt i kanten på dit clipart. Graden af transparens ændrer du ved at klikke med højre mus.
Har du elementer, der befinder sig for tæt på kanten, giver softwaren dig besked herom. Vælger du at ignorere dette, risikerer du at der opstår hvide linjer i det færdige produkt. For at undgå såkaldte "lynere" bør fotos eller andre elementer ikke stå for tæt på kanten (grænsen ligger på 2 til 5 mm til kanten) eller bør placeres et godt stykke ud over kanten. Dette ville resultere i en uskøn smal spalte mellem billedet/elementet og kanten ved tilskæringen i produktionen.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android