Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Kan jeg kontrollere kvaliteten af mine fotos, inden jeg starter på min kalender?

Du har gemt en masse fotos på pc'en, den bærbare eller på en ekstern harddisk, som kun kigges igennem meget sjældent og heller ikke bliver delt med vennerne, familien eller bekendte. Med et flot foto kan man lave så mange forskellige ting, det behøves jo ikke nødvendigvis at være en fotobog. En flot og personlig væg- eller bordkalender, som du laver på vores hjemmeside, kan være en god start. Skulle du være bange for, om dine fotos ikke er gode nok til din kalender eller et andet fotoprodukt, så kan du altid kontrollere dette, inden du afgiver din bestilling.

På vores hjemmeside kontrolleres opløsningen af det enkelte foto automatisk. Er opløsningen ikke god nok, får du en advarsel herom. OBS! Vores kvalitetsvisning kan kun tjekke om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Men det kan du selv gøre. Betragt selv hvert foto i den virkelige størrelse på din computerskærm. Slørede og uskarpe billeder ser du på denne måde og kan finde forskellige fejl. I de fleste tilfælde har du til dit kamera et gratis program, der kan optimere kvaliteten af dine fotos. Sådanne programmer findes også gratis på nettet.

De store søgemaskiner viser dig gratis programmer som fx Photo Impression, Photo Impact eller Paint.net, som du kan bruge til at bearbejde dit foto med. Nogle programmer kan du endda teste gratis i nogle dage, inden der skal betales eller programmet skal slettes fra computeren.

Sådan gør du

Billedbehandling af billeder til fotokalenderen

Har du tit bearbejdet fotos og vil gerne have flere muligheder, kan der købes billedbehandlingsprogrammer. Mange fotos har kun brug for lidt billedbehandling, for det meste skal bestemte områder i fotoet gøres skarpere eller farvekontrasten skal forhøjes. Men vær opmærksom på, at for meget billedbehandling kan gøre et godt foto til et dårligt og dermed ubrugeligt foto. Det betyder, at hvis du for første gang arbejder med et billedbehandlingsprogram, bør du i første omgang øve i programmet og afprøve forskellige funktioner. En hjælp er at have det originale billede ved siden. Så kan du let se, om dit arbejde har givet mening.

De gratis billedbehandlingsprogrammer giver gode resultater ved optimering af et foto, derfor kan du til en vis grad stadig redde et foto og derefter anvende det i din kalender.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine mange designmuligheder

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.