Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Lav din egen fotokalender

Lav en personlig fotokalender med dine egne fotos.

Alle kalendertyper

Kan jeg kontrollere kvaliteten af mine fotos, inden jeg starter på min kalender?

Du har gemt en masse fotos på pc'en, den bærbare eller på en ekstern harddisk, som kun kigges igennem meget sjældent og heller ikke bliver delt med vennerne, familien eller bekendte. Med et flot foto kan man lave så mange forskellige ting, det behøves jo ikke nødvendigvis at være en fotobog. En flot og personlig væg- eller bordkalender, som du laver på vores hjemmeside, kan være en god start. Skulle du være bange for, om dine fotos ikke er gode nok til din kalender eller et andet fotoprodukt, så kan du altid kontrollere dette, inden du afgiver din bestilling.

På vores hjemmeside kontrolleres opløsningen af det enkelte foto automatisk. Er opløsningen ikke god nok, får du en advarsel herom. OBS! Vores kvalitetsvisning kan kun tjekke om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Men det kan du selv gøre. Betragt selv hvert foto i den virkelige størrelse på din computerskærm. Slørede og uskarpe billeder ser du på denne måde og kan finde forskellige fejl. I de fleste tilfælde har du til dit kamera et gratis program, der kan optimere kvaliteten af dine fotos. Sådanne programmer findes også gratis på nettet.

De store søgemaskiner viser dig gratis programmer som fx Photo Impression, Photo Impact eller Paint.net, som du kan bruge til at bearbejde dit foto med. Nogle programmer kan du endda teste gratis i nogle dage, inden der skal betales eller programmet skal slettes fra computeren.

*inkl. moms, ekskl. porto

Billedbehandling af billeder til fotokalenderen

Har du tit bearbejdet fotos og vil gerne have flere muligheder, kan der købes billedbehandlingsprogrammer. Mange fotos har kun brug for lidt billedbehandling, for det meste skal bestemte områder i fotoet gøres skarpere eller farvekontrasten skal forhøjes. Men vær opmærksom på, at for meget billedbehandling kan gøre et godt foto til et dårligt og dermed ubrugeligt foto. Det betyder, at hvis du for første gang arbejder med et billedbehandlingsprogram, bør du i første omgang øve i programmet og afprøve forskellige funktioner. En hjælp er at have det originale billede ved siden. Så kan du let se, om dit arbejde har givet mening.

De gratis billedbehandlingsprogrammer giver gode resultater ved optimering af et foto, derfor kan du til en vis grad stadig redde et foto og derefter anvende det i din kalender.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android