Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Lav din egen fotokalender

Lav en personlig fotokalender med dine egne fotos.

Alle kalendertyper

Kan jeg kontrollere kvaliteten af mine fotos, inden jeg starter på min kalender?

Du har gemt en masse fotos på pc'en, den bærbare eller på en ekstern harddisk, som kun kigges igennem meget sjældent og heller ikke bliver delt med vennerne, familien eller bekendte. Med et flot foto kan man lave så mange forskellige ting, det behøves jo ikke nødvendigvis at være en fotobog. En flot og personlig væg- eller bordkalender, som du laver på vores hjemmeside, kan være en god start. Skulle du være bange for, om dine fotos ikke er gode nok til din kalender eller et andet fotoprodukt, så kan du altid kontrollere dette, inden du afgiver din bestilling.

På vores hjemmeside kontrolleres opløsningen af det enkelte foto automatisk. Er opløsningen ikke god nok, får du en advarsel herom. OBS! Vores kvalitetsvisning kan kun tjekke om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik, er for mørkt etc.

Men det kan du selv gøre. Betragt selv hvert foto i den virkelige størrelse på din computerskærm. Slørede og uskarpe billeder ser du på denne måde og kan finde forskellige fejl. I de fleste tilfælde har du til dit kamera et gratis program, der kan optimere kvaliteten af dine fotos. Sådanne programmer findes også gratis på nettet.

De store søgemaskiner viser dig gratis programmer som fx Photo Impression, Photo Impact eller Paint.net, som du kan bruge til at bearbejde dit foto med. Nogle programmer kan du endda teste gratis i nogle dage, inden der skal betales eller programmet skal slettes fra computeren.

Pixum - altid flotte billeder

Billedbehandling af billeder til fotokalenderen

Har du tit bearbejdet fotos og vil gerne have flere muligheder, kan der købes billedbehandlingsprogrammer. Mange fotos har kun brug for lidt billedbehandling, for det meste skal bestemte områder i fotoet gøres skarpere eller farvekontrasten skal forhøjes. Men vær opmærksom på, at for meget billedbehandling kan gøre et godt foto til et dårligt og dermed ubrugeligt foto. Det betyder, at hvis du for første gang arbejder med et billedbehandlingsprogram, bør du i første omgang øve i programmet og afprøve forskellige funktioner. En hjælp er at have det originale billede ved siden. Så kan du let se, om dit arbejde har givet mening.

De gratis billedbehandlingsprogrammer giver gode resultater ved optimering af et foto, derfor kan du til en vis grad stadig redde et foto og derefter anvende det i din kalender.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Forevig dine minder på kreativ vis

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android