Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Leg med funktionerne til billedbehandling i Pixum fotounivers softwaren

En fotokalender giver dine fotos flotte rammer. Har dine fotos brug for et par rettelser eller tilpasninger, så tilbyder Pixum fotounivers softwaren dig en del funktioner til billedbehandling.

Sådan kan du bearbejde dine fotos til kalenderen

I Pixum fotounivers softwaren tilbyder vi dig med programmet "Fotovisning" et program til billedbehandling af dine fotos, hvilket gør det lettere for dig at lave din personlige fotokalender.

Fordelen er naturligvis, at du ikke skal skifte mellem flere forskellige separate programmer, men kan nøjes med at lave det hele i Pixum fotounivers softwaren. Det gør det ligeledes lettere for dig at prøve dig frem med dit foto for at opnå det bedste resultat. Hvor lang tid du vil bruge, afhænger helt og alene af dig selv og dine ambitioner.

Anvend billedbehandlingen i Pixum fotounivers softwaren

Du kan bearbejde dine fotos, så snart du har indsat disse i den valgte kalender. Ved et dobbeltklik på fotoet, som du vil bearbejde, lander du i programmet "Fotovisning" til behandling af dit foto. I venstre side finder du en række funktioner til billedbehandling. Her er det såvel muligt at foretage små tilpasninger og ændringer. Ligeledes kan dit foto forvandles til at oliemaleri eller du kan lege med forskellige stilliseringseffekter. Du har frie tøjler til at lege med dit foto.

Pixum tip

 • Lær de mange muligheder at kende, idet du med et foto afprøver alle muligheder. Du kan altid med "anuller"-kappen fortryde den sidste handling.
 • Kombinér de enkelte effekter. Vælg fx først effekten kultegning, bekræft med "OK" og læg nu et sepia-filter over. Du vil blive overrasket over, hvad og hvor meget du kan gøre ud af dine fotos. Synes du ikke om dine ændringer, kan du altid fortryde med knappen "Annuller" og dit foto kommer tilbage til udgangspunktet.
 • Udnyt din kalenders 12 sider fuldt ud og leg med de enkelte muligheder i billedbehandlingen.

Temaverdenen fotografi

Læs i vores temaverden mere om temaet fotografi og lær lidt mere om de forskellige fagområder indenfor fotografi og om bearbejdningen af Pixum fotoprodukterne.

De bearbejdede fotos virker enestående, hvis de gøres større og dermed står i fokus. Vælg til fotos, som har fået en kraftig billedbehandling, en mere neutral baggrund. Kun på den måde får dine fotos den virkning, som de har fortjent.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixums fotounivers- software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android