Inspiration til Pixum fotokalenderen

Læs her, hvordan du gør Pixum fotokalenderen til din individuelle ledsager hele året!

Her går det til kalenderne

Leg med funktionerne til billedbehandling i Pixum fotounivers softwaren

En fotokalender giver dine fotos flotte rammer. Har dine fotos brug for et par rettelser eller tilpasninger, så tilbyder Pixum fotounivers softwaren dig en del funktioner til billedbehandling.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Pixum - altid flotte billeder

Sådan kan du bearbejde dine fotos til kalenderen

I Pixum fotounivers softwaren tilbyder vi dig med programmet "Fotovisning" et program til billedbehandling af dine fotos, hvilket gør det lettere for dig at lave din personlige fotokalender.

Fordelen er naturligvis, at du ikke skal skifte mellem flere forskellige separate programmer, men kan nøjes med at lave det hele i Pixum fotounivers softwaren. Det gør det ligeledes lettere for dig at prøve dig frem med dit foto for at opnå det bedste resultat. Hvor lang tid du vil bruge, afhænger helt og alene af dig selv og dine ambitioner.

Anvend billedbehandlingen i Pixum fotounivers softwaren

Du kan bearbejde dine fotos, så snart du har indsat disse i den valgte kalender. Ved et dobbeltklik på fotoet, som du vil bearbejde, lander du i programmet "Fotovisning" til behandling af dit foto. I venstre side finder du en række funktioner til billedbehandling. Her er det såvel muligt at foretage små tilpasninger og ændringer. Ligeledes kan dit foto forvandles til at oliemaleri eller du kan lege med forskellige stilliseringseffekter. Du har frie tøjler til at lege med dit foto.

Forevig dine minder på kreativ vis

Pixum tip

 • Lær de mange muligheder at kende, idet du med et foto afprøver alle muligheder. Du kan altid med "anuller"-kappen fortryde den sidste handling.
 • Kombinér de enkelte effekter. Vælg fx først effekten kultegning, bekræft med "OK" og læg nu et sepia-filter over. Du vil blive overrasket over, hvad og hvor meget du kan gøre ud af dine fotos. Synes du ikke om dine ændringer, kan du altid fortryde med knappen "Annuller" og dit foto kommer tilbage til udgangspunktet.
 • Udnyt din kalenders 12 sider fuldt ud og leg med de enkelte muligheder i billedbehandlingen.
De bearbejdede fotos virker enestående, hvis de gøres større og dermed står i fokus. Vælg til fotos, som har fået en kraftig billedbehandling, en mere neutral baggrund. Kun på den måde får dine fotos den virkning, som de har fortjent.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android