Pixum årskalender
Pixum årskalender

Har du brug for en kalender, der giver et godt overblik over hele årets vigtigste aftaler og mærkedage? Så lav en personlig årskalender med fotos ved Pixum!

Alle kalendertyper
Fotokalender med fotos af fødselarerne
Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Bevar overblikket med en flot årskalender

Kan du godt lide at have et overblik over hele årets aftaler, fødselsdage og andre mærkedage, bør du lave en Pixum årskalender. Årskalenderen er praktisk - hæng den op på kontoret for at bevare overblikket over alle medarbejderes ferier, eller hjemme i familie for ikke at glemme en fødselsdag, familiefest, et bryllup el.lign.

» 1. Pixums årkalender: Sådan designer du den online »

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Sådan laver du din årskalender

Ved Pixum er det nemt og hurtigt at lave en fotokalender, uanset om du laver den direkte på hjemmeside eller i vores gratis fotounivers software. Årskalenderen fås som enten A2 eller A3. Du kan vælge mellem forskellige layouts med forskellige placeringer af tekst- og billedfelter. Du kan dog til enhver tid ændre på placeringerne, som det passer dig.

upload de billeder, du vil have i din kalender, og så er du klar til at lave din kalender færdig:

 1. start fotounivers softwaren eller vores onlinedesigner.
 2. find og vælg "Årskalender" under de forskellige kategorier
 3. vælg layout
 4. vælg baggrundsfarve
 5. vælg startmåned (januar er forindstillet, men du kan vælge enhver måned)
 6. tilføj flere tekst- eller billedfelter eller måske en QR-kode

Når du har uploadet dine billeder, trækker du dem blot hen på pladsholderen med musen. Herefter er det muligt at redigere hvert enkelte foto, som det passer dig. Du kan f.eks. beskære og dreje billederne, ændre skarpheden, tilføje et filter mm. Prøv at tilføje og sammenligne forskellige designs, så du finder det, du bedst kan lide. Kan du ikke bestemme dig med det samme, kan du blot gemme en version, og så kan du gå i gang med endnu en årskalender. Alle dine kreative fotoprojekter vil blive gemt under din brugerkonto på hjemmesiden eller inde i softwaren, så du kan fortsætte arbejdet senere.

Pixums årskalender trykkes på mat, 250 g/m² kraftigt premiumpapir, og er derfor særligt robust.

Inspiration til din Pixum fotokalender

Mangler du lidt inspiration til din Pixum fotokalender? Her har du et par idéer til designet af din kalender:

 • Familiekalender: Vælg et layout, hvor du kan indsætte et foto af hvert familiemedlem, så I får hver sin spalte på kalenderen.
 • Feriekalender til kontoret: Indsæt først firmalogoet. Herefter kan du indsætte medarbejdernes ferieønsker ? giv evt. hver medarbejder sin egen farve, og skriv navnet på de farvede felter tilhørende den pågældende medarbejder. Så er det nemt at se, hvornår kollegerne holder ferie.
 • Indsæt QR-kode: Bliver der ansøgt om ferie i dit firma via jeres Intranet? I så fald kan du lave en QR-kode med linket til anmodning om ferie og få denne QR-kode trykt på kalenderen.
 • Rengøringsplan: Bor du på kollegie, har du måske oplevet uenighed over, at ikke alle ser nullermændene på samme tid, og derfor ikke bidrager lige meget til rengøringen af fællesarealerne. Sørg for husfreden: lav en rengøringsplan. Så er det pludseligt nemt at se, hvis tur det er til at støvsuge, rydde op eller gå ud med skraldet. Lav blot kalenderen med billeder af hver enkelt beboer og dennes navn, giv evt. hver beboer sin egen farve, og så er det nemt at se, hvornår det er hvis tur.

Ønsker du også at kunne bevare overblikket? Lav din egen årskalender ved Pixum nu - direkte online eller i vores gratis Pixum fotounivers software!

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.