Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Sådan glæder du dine kolleger på kontoret med en personlig årskalender

Man gør sig måske tanker om, hvad man kan give sine kolleger i gave. Spørgsmålet er bare, hvilken gave vil være passende. Har du det også sådant? Måske kan vi hjælpe dig videre. Fotokalenderen er i de senere år blevet mere og mere populær og en kalender kan man sagtens bruge på kontoret. Så hvorfor ikke give en årskalender med personlige fotos i gave?

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixums fotokalender: Tips og tricks

Du har et væld af designmuligheder, når du skal lave din personlige Pixum fotokalender. Vi giver dig nogle tips og tricks!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

*inkl. moms, ekskl. porto

Sådan gør du

Man kan ikke rigtigt forestille sig et kontor uden årskalender. Alene af den grund er en årskalender en oplagt gave. Hvis du ligefrem indsætter helt personlige fotos, giver du kalenderen et personligt udseende og dine kolleger vil altid tænke på dig, selv hvis du ikke lige er der. Til designet af din kalender finder du mange muligheder hos os. Du vælger blandt en masse layouts det passende til din kalender, og indsætter de fotos, du vil i kalenderen. Du kan ligeledes give billederne en tekst. Med din egen årskalender har du altid styr på dine aftaler og har altid dine kolleger ved din side. Det er slut med de tider, hvor der kun blev anvendt kalendere på kontoret med firmareklamer på. En personlig årskalender med egne billeder giver mere hygge og stemning på kontoret. Det kunne også være en idé at indføre en turnus, hvor den enkelte kollega/medarbejder kan lave en årskalender til kontoret. Du kan jo starte dermed og udbrede idéen til de andre. Er der tale om flere årskalendere til forskellige kontorer, så kan den enkelte årskalender tilpasses det enkelte kontor. Det er helt op til dig selv at gøre årskalenderen til et unikat. „Små gaver bevarer venskabet“ og blandt kollegerne kan det give et bedre arbejdsklima. Og at disse gaver har et praktisk formål, er vel heller ikke helt ved siden af. Med en personlig kalender er det vel sjovere at notere aftaler etc. og alle bliver mindet om, at der ud over arbejde også er noget, der hedder privatliv.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Årstilbageblik

Pixum fotobogen er den perfekte mulighed til at lave en individuel årbog til din forening, din sportsklub eller til familien. Kun fantasien sætter dine grænser!

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android