Sådan glæder du dine kolleger på kontoret med en personlig årskalender

Man gør sig måske tanker om, hvad man kan give sine kolleger i gave. Spørgsmålet er bare, hvilken gave vil være passende. Har du det også sådant? Måske kan vi hjælpe dig videre. Fotokalenderen er i de senere år blevet mere og mere populær og en kalender kan man sagtens bruge på kontoret. Så hvorfor ikke give en årskalender med personlige fotos i gave?
Man kan ikke rigtigt forestille sig et kontor uden årskalender. Alene af den grund er en årskalender en oplagt gave. Hvis du ligefrem indsætter helt personlige fotos, giver du kalenderen et personligt udseende og dine kolleger vil altid tænke på dig, selv hvis du ikke lige er der. Til designet af din kalender finder du mange muligheder hos os. Du vælger blandt en masse layouts det passende til din kalender, og indsætter de fotos, du vil i kalenderen. Du kan ligeledes give billederne en tekst. Med din egen årskalender har du altid styr på dine aftaler og har altid dine kolleger ved din side. Det er slut med de tider, hvor der kun blev anvendt kalendere på kontoret med firmareklamer på. En personlig årskalender med egne billeder giver mere hygge og stemning på kontoret. Det kunne også være en idé at indføre en turnus, hvor den enkelte kollega/medarbejder kan lave en årskalender til kontoret. Du kan jo starte dermed og udbrede idéen til de andre. Er der tale om flere årskalendere til forskellige kontorer, så kan den enkelte årskalender tilpasses det enkelte kontor. Det er helt op til dig selv at gøre årskalenderen til et unikat. „Små gaver bevarer venskabet“ og blandt kollegerne kan det give et bedre arbejdsklima. Og at disse gaver har et praktisk formål, er vel heller ikke helt ved siden af. Med en personlig kalender er det vel sjovere at notere aftaler etc. og alle bliver mindet om, at der ud over arbejde også er noget, der hedder privatliv.

Planlægnings- og køkkenkalendere til at hænge op - få overblik over dine gøremål

Kalender foldet A3
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 29,7×42 cm (åben)
Kalender foldet A2
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 42×59,4 cm (åben)
Køkkenkalender lille
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 13×29 cm
Køkkenkalender stor
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 14×42 cm
Årskalender A2
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 59,4×42 cm
Årskalender A3
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 42×29,7 cm

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.