Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

Vægbilledidéer til kontoret

Du vil peppe kontoret op og anvende passende motiver? Vi viser dig her de skønneste idéer til rum der ikke benyttes privat, som understreger dit job og samtidigt gøre rummet mere indbydende.

Pixum - altid flotte billeder

Find motividéer i jobbet

Et godt udgangspunkt er firmaet eller dit job. Er firmaet indenfor byggeområdet, så kan allerede afsluttede byggeprojekter danne grundlag for billeder, vise dine kolleger ved arbejdet eller nærbilleder af maskiner og materiale danne et godt grundlag. Landskabsarkitekter fortryller besøgende og kunder med fotos af haveanlæg, makrofotos af blomster og rislende vandløb. Du finder sikkert også udgangspunkter til motiver, der passer til dit firma og dit job.

Din kæreste hobby tryllebundet på vægbilleder

Vægbilleder på kontoret behøves dog ikke nødvendigvis at have noget med selve jobbet at gøre. Dine private hobbyer kan også egne sig til at gøre kontoret til et blikfang. Her har vi samlet nogle idéer:

  • Flotte køretøjer (fx racerbiler, motorcykler)
  • Flotte fotos af veteranbiler
  • Undervandsfotos fra dykninger
  • Naturfotos fra ferier i fremmede og fjerne lande
  • Fotos af særlige sportsgrene
  • Fotos af kunst (fx skulpturer)

Vær kreativ og bevar dine minder

Placeringen af vægbillederne på kontoret

Hvis du vil hænge flere vægbilleder op på kontoret, skal du være opmærksom på placeringen, som møblerne foregiver. De fleste kontorer er udrettet lige. Hæng fx vægbilleder op midt ovenover et sideboard eller over dit skrivebord. Eller du laver flere vægbilleder i det samme format og placerer dem som i et galleri på en fri væg i ens afstand.

Valg af vægbilledmateriale til kontoret: Fra det enkle og over til det ædle

Grundlæggende kan man gå ud fra, at alle Pixum vægbilleder egner sig til placering på et kontor. Hvilket vægbillede/materiale du vælger, afhænger dog helt og alene af dine motiver. Er dit kontor meget moderne og udstyret med dyre kontormøbler, kan det flotte galleritryk eller aludibondet anbefales. Forex-vægbilleder virker meget lette og tilbageholdende, men samtidigt også moderne. Hyggeligere bliver det på kontoret med et vægbillede på træpaneler eller et fotolærred. Lad dig selv overbevise om det store udvalg af materialer og lav med Pixum de nye vægbilleder til dit kontor!

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Find det materiale, som passer bedst

Find det materiale, som passer bedst

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik