Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Lav en fotocollage som vægbillede i bedste Pixum-kvalitet!

Gense nogle af de dejligste øjeblikke, du har haft - f.eks. som fotocollage på væggen i hjemmet.

Pixum Wandbild entdecken

Det gyldne snit: Sådan hænger du billederne passende op

Har du allerede overvejet, hvordan du vil præsentere dit nye vægbillede hjemme? Hvilken højde er den rigtige afhænger helt alene af hvilket slags vægophæng du foretrækker. I næsten hvert tilfælde kan det såkaldte gyldne snit anbefales, som har været kendt som standard i mange år indenfor ophængning af billeder.

Pixum - altid flotte billeder

Det gyldne snits grundprincip

Det gyldne snit er egentlig en matematisk formel, der antager at det menneskelige øje ser genstande i forholdet 62 til 38 procent som særligt harmonisk. Dette princip findes i livet på de mest forskellige områder. I arkitekturens verden sørger man for at et tag indtager 38 procent af bygningens samlede højde, så at det virker særligt harmonisk.

Og i fotografiens verden benytter man sig af det gyldne snit, selvom man her for det meste regner med tredjedele for at lette beregningen. Fotos, der er opdelt efter det gyldne snit virker meget behagelige og veludlignede.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Forevig dine minder på kreativ vis

Sådan anvender du det gyldne snit på væggen

Også ved selve ophængningen af billedet spiller det gyldne snit en vigtig rolle. Du anvender det gyldne snit som beskrevet her:

 • Mål loftshøjden: Mål væggens højde fra gulvet og op til loftet.
 • Det gyldne snit beregnes: Del det samlede mål i 8 og gang med 5. For eksempel: Loftshøjden er 2,50 m. 2,50 m : 8 × 5 = 1,56 m
 • Træk en linje: Tegn en tynd linje (fx med en blyant) på den målte højde (i eksemplet her 1,56 m) målt fra gulvet. Nu har du 5/8 af loftshøjden under linjen, og 3/8 ovenfor.
 • Mål vægbillederne og udregn det gyldne snit: Mål nu dine vægbilleder. Markér på billederne (fx på bagsiden) linjen, som fra underkanten af billedet udgør 5/8 af billedets samlede højde.
 • Hæng billderne op: Nu kan du hænge billederne op. Hertil placerer du billederne, så at 5/8-linjen passer til 5/8-linjen på væggen.

  Det betyder med andre ord: Har du flere vægbilleder i forskellige størrelser hænger de ikke i samme højde, men oplappes foroven og forneden. Det kan måske virke underligt, men det endelige resultat vil give dig ret: Det samlede billede virker udlignet og ser godt ud.

Formater & priser

Find prisen til dit individuelle Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers appen

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

   fåes også til
   Android