Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Udvidede telefontider frem t.o.m. 22. dec.
Ma. - Fr. 08:30 - 22:00
Lø. 15:00 - 22.00
Sø. 09:00 - 22:00

Menu

Effektfuld og spændende virkning med Pixum fotolærredet

Et fotolærred er et godt valg til alle motiver. Især landskabs- kunst- og portrætbilleder gør en god figur på det grove lærredsstof. Det lette materiale i lærredsstof i høj kvalitet bliver takket være farvetrykket i 12 farver til et sandt maleri med en kunstfuld effekt på overfladen. Fotolærredet reflekterer ikke lys, men suger nærmest lyset op og får farverne til at virke endnu mere strålende.

Kunstmalerier i høj kvalitet

Med et fotolærred sætter du dine yndlingsmotiver bevidst i scene. De relativt lave priser for et fotolærred (i forhold til andre materialer) muliggør også køb af forskellige motiver tilpasset årstiden, så du alt efter årstiden kan udskifte dine fotolærreder og hænge andre passende op på væggen. Et fotolærred kan med de mange forskellige layouts også laves som en fotocollage med flere motiver på samme fotolærred. Ligesom der kan indsættes tekst på fotolærredet. Skulle du mangle et passende motiv til fx køkkenet, til indgangen eller soveværelset? Så kig forbi Pixum galleriet.

Design med det rigtige motiv

Dit yndlingsmotiv trykkes i 12 farver på ægte lærredsstof. Lærredsstoffet bliver efter trykning spændt op på en trækileramme og ca. 3-4 cm bliver bukket omkring rammen og fastgjort med hæfteklammer på kilerammens bagside. Med fotolærredet leveres ligeledes otte trækiler til opspænding af lærredet - en vejledning følger med fotolærredet. Ved de små formater er trækilerammen ca. 2 cm tyk, ved de større billeder (fra 80 x 80 cm) anvendes der en trækileramme på ca. 4 cm tykkelse.

Ved valget af motiv bedes du være opmærksom på, at fotolærredet bliver trykt til og med kanten, så at det færdige billed ligeledes ses på siderne af rammen. Derfor er det en fordel, hvis hovedmotivet befinder sig i midten af billedet, så at vigtige motivdele ikke forsvinder på kanten. Ved de små formater bør vigtige motivdele befinde sig mindst fire centimeter fra kanten, ved formaterne fra 80 x 80 cm bør der mindst være en afstand på seks centimeter.

Find dit eget yndlingsdesign

Gå på opdagelsesrejse i artboxONE og find enestående og specielt til dig udvalgte motiver fra unge fremadstæbende kunstnere fra hele verdenen...

Et blikfang - med eller uden ramme

Det færdige fotolærred kan hænges op med det samme og virker perfekt fra alle sider med trykket om rammen. En del billeder fås desuden med den såkaldte svæveramme, som giver en særlig udstråling. Med en svæveramme i sort eller hvid virker fotolærredet endnu mere professionelt. Pixum tilbyder ved forskellige formater muligheden for svæveramme.

Pixum tip

Med vægbilledsimulator-app'en, som er udviklet af Pixum selv, kan du se dit billed direkte hjemme på væggen, inden du bestiller billedet. Med en QR-kode kan du på din mobile enhed afprøve forskellige formater til dit vægbilled og vælge den passende størrelse til din væg.

Med fotolærredets lave vægt er en ophængning på en væg hurtig og uden problemer. Materialet er UV-bestandigt, stabilt og ret ufølsomt. Overfladestrukturen får billederne til at stråle. Ved meget detaljerede fotos og tekniske fotos egner Pixum aludibond sig meget bedre takket være den metalliske overflade.

Her er dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder til at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotoprodukter.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android