Pixum vægbilleder tips & tricks
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

Effektfuld og spændende virkning med Pixum fotolærredet

Et fotolærred er et godt valg til alle motiver. Især landskabs- kunst- og portrætbilleder gør en god figur på det grove lærredsstof. Det lette materiale i lærredsstof i høj kvalitet bliver takket være farvetrykket i 12 farver til et sandt maleri med en kunstfuld effekt på overfladen. Fotolærredet reflekterer ikke lys, men suger nærmest lyset op og får farverne til at virke endnu mere strålende.

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Kunstmalerier i høj kvalitet

Med et fotolærred sætter du dine yndlingsmotiver bevidst i scene. De relativt lave priser for et fotolærred (i forhold til andre materialer) muliggør også køb af forskellige motiver tilpasset årstiden, så du alt efter årstiden kan udskifte dine fotolærreder og hænge andre passende op på væggen. Et fotolærred kan med de mange forskellige layouts også laves som en fotocollage med flere motiver på samme fotolærred. Ligesom der kan indsættes tekst på fotolærredet. Skulle du mangle et passende motiv til fx køkkenet, til indgangen eller soveværelset? Så kig forbi Pixum galleriet.

Design med det rigtige motiv

Dit yndlingsmotiv trykkes i 12 farver på ægte lærredsstof. Lærredsstoffet bliver efter trykning spændt op på en trækileramme og ca. 3-4 cm bliver bukket omkring rammen og fastgjort med hæfteklammer på kilerammens bagside. Med fotolærredet leveres ligeledes otte trækiler til opspænding af lærredet - en vejledning følger med fotolærredet. Ved de små formater er trækilerammen ca. 2 cm tyk, ved de større billeder (fra 80 x 80 cm) anvendes der en trækileramme på ca. 4 cm tykkelse.

Ved valget af motiv bedes du være opmærksom på, at fotolærredet bliver trykt til og med kanten, så at det færdige billed ligeledes ses på siderne af rammen. Derfor er det en fordel, hvis hovedmotivet befinder sig i midten af billedet, så at vigtige motivdele ikke forsvinder på kanten. Ved de små formater bør vigtige motivdele befinde sig mindst fire centimeter fra kanten, ved formaterne fra 80 x 80 cm bør der mindst være en afstand på seks centimeter.

Et blikfang - med eller uden ramme

Det færdige fotolærred kan hænges op med det samme og virker perfekt fra alle sider med trykket om rammen. En del billeder fås desuden med den såkaldte svæveramme, som giver en særlig udstråling. Med en svæveramme i sort eller hvid virker fotolærredet endnu mere professionelt. Pixum tilbyder ved forskellige formater muligheden for svæveramme.

Med fotolærredets lave vægt er en ophængning på en væg hurtig og uden problemer. Materialet er UV-bestandigt, stabilt og ret ufølsomt. Overfladestrukturen får billederne til at stråle. Ved meget detaljerede fotos og tekniske fotos egner Pixum aludibond sig meget bedre takket være den metalliske overflade.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android