Profi-motiver

Mere end 14mio motiver til dine vægge

Fotokunst i serier

Flotte naturscener og meget mere

Fascinerende motiver

Altid det passende motiv til din væg

Vidunderlige motiver til dine vægbilleder

Find dit vægbillede i Pixum Galleriet eller i Pixum's kunstmarked.
Vælg dit yndlingsmotiv ud fra mere end 14mio naturoptagelser, arkitekturfotos og kunstmotiver. Dit ønskemotiv fåes som plakat, lærredstryk eller på andre vægbilledsmaterialer i allerbedste kvalitet.
I Pixum's kunstmarked finder du et udvalg af exklusive og færdige kunstværker fra professionelle fotografer og Pixum designere.

artboxONE er Pixum's nye kunstmarked

Gallerioversigt

Arkitektur

Biler & Motorcykler

Digital kunst

Afslapning

Mad & drikke

Phantasy

Mark & eng

Børneværelse

Natur

Romantik

Sort/hvid

Solskin

Sport

Stillleben

Strand

By & ferie

Dyr

VM i fodbold

Skov & eng

Vand & vandløb

Jul

Verdenskort

Vinter

Pixum's store galleri med motiver til dine storformater
Det er ikke altid, at dit eget billede egner sig til at blive lavet som et storformat, som f.eks et fotolærred, en plakat eller et af vores ædle direkttrykprodukter. Det er ikke længere noget problem, Pixum Galleriet til vægdekor hjælper dig med at finde dit ønskemotiv taget af en professionel fotograf. De utallige professionelle fotos er sorteret i forskellige kategorier, hvilket gør det let for dig, at finde netop det perfekte motiv til dit vægbillede. Hvis du allerede ved, om du vil have et f.eks sort/hvidt billede eller måske hellere et phantasybillede, klikker du ganske enkelt på det passende motivalbum. Hvis ikke du har fastlagt dig endnu, kan du bruge søgefunktionerne til ukompliceret at finde de passende billeder ud fra galleriets komplette motivsamling. Vælg dit ønskemotiv og gå direkte til vores online editor og vælg dit format og produkt. Nu mangler du bare at lægge produktet i indkøbsvognen og gennemføre bestillingen - og din nye vægdekoration er i løbet af få dage hjemme hos dig. Der er lige meget, om du leder efter natur- eller usædvanlige arkitekturmotiver til dit storformatsprodukt, Pixum Galleriet hjælper dig videre. Med over 14mio professionelle fotos til børneværelset, stuen eller soverærelset er der helt sikkert noget til enhver lejlighed. For eksempel dyrebilleder, og motiver fra sport og strand, der er næsten ingen grænser. Du kan også tilpasse motivets farve til din øvrige indretning. God fornøjelse.