Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu

Vores medarbejdere

Det er medarbejderne, der skaber en virksomhed og sørger for success. Sådan er det også hos Pixum, vi har over 100 medarbejdere der hver især har udformet deres egen identitet, færdigheder og daglige opgaver. Vores medarbejdere er kreative, resultats-orienterede og elsker et godt sammenhold. Vi arbejder sammen med hinanden med stor respekt og sørger samlet for at alle har det godt.

Pixum er en international virksomhed, hvilket afspejles i vores arbejdsstyrke. Vi har Pixum medarbejdere fra over 15 forskellige lande, der alle arbejder på tværs af hinanden for at opnå et samlet resultat. Nedenunder kan du se et par af vores Internationale medarbejdere:

Vores "Pixums"

Fy - Teamleder af International Marketing

"Det internationale og multikulturelle team hos Pixum er fantastisk. Hver dag bliver jeg inspireret af mit team"

Amaya - Teknologi og frontend

"Jeg elsker at arbejde hos Pixum fordi arbejdsmiljøet og atmosfæren er super. Der er altid noget nyt at lave, så man laver aldrig det samme om og om igen."

Giovanni - Kunderådgiver

"Jeg kan godt lide at arbejde for Pixum fordi jeg føler mig at jeg kan identificeret med vores produkter, vores kunder og Pixum brandet."

Morten - Online Marketing Danmark

"Det er dejligt at arbejde for Pixum da jeg som medarbejder føler mig værdsat, alle ideer bliver anerkendt og jeg har frihed til at arbejde på mine egne projekter."

Rocío - Marketing Spanien

"Her føler jeg mig hjemme! Pixum er én stor familie hvor vi støtter hinanden og fejrer store såvel som små sejre."

Jessica - Web & Grafik designer

"Jeg elsker at arbejde i vores grafiske hold og generelt for Pixum, fordi der hver dag er et nyt og spændende projekt at være en del af."
Tag med Daniel Attallah, grundlægger og CEO hos Pixum på tour hos firmaet. Lær os at kende og hør mere om vores 15 års success historie. Vi håber at du nyder det.

Pixum - En film om virksomheden

Tag med Daniel Attallah, grundlægger og CEO hos Pixum på tour hos firmaet. Lær os at kende og hør mere om vores 15 års success historie. Vi håber at du nyder det.

Bliv en del af teamet

Kunne du tænke dig at arbejde hos Pixum? Find vores ledige stillinger her (bemærk: Alle stillinger er på Tysk da dette er vores koncernsprog.)