Bestil sort-hvide fotos
Bestil sort-hvide fotos

Design dine billeder som sort-hvide fotofremkaldelser direkt online!

Upload fotos her

Bestil fotofremkaldelser i sort-hvid

I sort og hvid får dine fotofremkaldelser en helt speciel virkning med en fascinerende dybdeeffekt. Prøv det her hos Pixum - vi viser dig de kreative muligheder, du har med sort-hvid-fotografi.

Bestil sort-hvide fotos online

Ved sort-hvid-fotografering skal dit motiv skal have særlig opmærksomhed

Kvinde med kamera

Det ville være forkert at påstå, at du blot kan trække farverne ud af hvilket som helst billede og med det samme få et flot sort-hvidt fotografi ud af det. For at opnå en høj kvalitet af dit sort-hvide billede, skal du nemlig i optimalt set allerede ved fotograferingen have gjort dig tanker om motivvalg og perspektiv.

 • En fordel ved fotografier i sort-hvid: På grund af de manglende farver bliver blikket ledt hen på det centrale element i dit billede. Overvej derfor, hvordan du iscenesætter dit motiv bedst muligt.
 • Sort-hvide billeder har for mange mennesker ofte en nostalgisk virkning, hvilket utvivlsomt skyldes at fotografiet som genre i mange årtier kun arbejdede med sort og hvidt. Også denne billedeffekt kan være en fordel ved valget af motiv - eksempelvis indbyder sort-hvide fotos af forladte steder og ruiner således betragteren til at forestille sig den strålende fortid, disse steder har haft.
 • Overvej allerede, når du tager billedet, hvordan det kunne se ud i sort-hvid. Da et gråtonet foto hovedsageligt får liv gennem kvaliteten af sine kontraster, kommer motiver med et markant sammenspil mellem lys og skygge til at virke særligt effektfulde.
 • Har du allerede taget højde for alle disse punkter ved fotograferingen, kan du også nøjes med mindre bearbejdning af dine billeder senere, og med Pixum fotovisning er det super nemt at forvandle billederne til sort-hvid!

Et godt sort-hvidt billede opstår i efterbehandlingen

Pixum trykker eller eksponerer sort/hvide fotos helt på samme måde som farvefotos i den normale, høje kvalitet - så du kan trygt bestille dem her hos os.

Hvis dine digitale fotos er i farver, og du hellere vil bestille dem i sort/hvid, er det nødvendigt at lave endnu en bearbejdning inden bestillingen. Det kan du nemt klare med et billedbearbejdningsprogram som f.eks. vores Pixum fotovisning. Dette er inkluderet i den gratis Pixum fotounivers software. Med denne software kan du med det samme designe og bestille dine fotofremkaldelser i sort-hvid. Hvordan gør jeg? Det er legende let:

 1. Start Fotounivers softwaren, og vælg fra menuen "Fotos m.m.".
 2. Beslut dig for et fotoprodukt (f.eks. vores klassiske fotofremkaldelser eller deko-prints)
 3. Vælg størrelsen af dine fotofremkaldelser.
 4. Nu skal du vælge de ønskede fotos ud i menuen til venstre. Ved at dobbeltklikke på et billede kommer du til Pixum fotovisning!
 5. Vælg "Farveeffekter" nederst til venstre.
 6. Blandt farveeffekterne finder du "Gråtoneskala". Med et klik herpå bliver dit foto sort-hvidt.
 7. Nu skal du blot gemme (find diskettesymbolet i menubjælken øverst), så er du færdig!

Pixum tip

Vær opmærksom på billedets opbygning

Det, du skal være særligt opmærksom på ved efterbehandling af et sort-hvidt foto, er en kontrastrig billedkomposition. Et sort-hvidt billede lever af kontraster, skiftet mellem lys og skygge og mangfoldigheden i gråtonerne.

Du kan også nemt bearbejde kontrasternes intensitet med justeringsmulighederne i Pixum fotovisning, og du kan sagtens eksperimentere, indtil billedet lever op til dine forventninger. God fornøjelse!

En fin gave til en, du holder af

Pixum fotofremkaldelser i sort-hvid

Eftersom du allerede har gjort en stor indsats og har skabt fantastiske billeder med dit kamera, skulle du også forsøge dig med at skabe noget smukt med dine fotografier. I det næste afsnit finder du cool indretningstips til din bolig - men først vil vi foreslå dig at glæde en, du holder af! Til jul, til fødselsdagen, eller bare fordi: Et kunstnerisk sort-hvidt fotografi vil garanteret falde i god jord! Og har du taget flere gode billeder, egner vores gaveboks med retro-prints sig perfekt til den lille opmærksomhed. Heri bliver dine billeder opbevaret med stil - og derudover kan du forsyne de enkelte fotofremkaldelser med tekster på begge sider og på denne måde anbringe små hilsner, citater eller lignende.

Giv dit hjem et kunstnerisk touch med kunstneriske sort-hvide fotos

Godt iscenesatte sort-hvid billeder har ud over deres iboende nostalgi også en kunstnerisk virkning. Derfor skal du ikke lade dine trykte kunstværker samle støv i skabet, men give dem en fremtrædende plads i dit hjem! Principielt er alle rum egnet til ophængning af et vægbillede i sort-hvid. Det er snarere motivet, der er afgørende:

 • Soveværelse: Personlige billeder som f.eks. et stemningsfuldt portræt af din familie eller et billede af dig og din partner ønsker du måske ikke at vise alle, der kommer på besøg i dit hjem. Af denne grund er det her, denne slags fotos egner sig.
 • Dagligstue eller spisestue: Nostalgiske landskabsbilleder eller forladte ruiner kommer særligt godt til deres ret i store formater. Normalt er det i større spisestuer eller i dagligstuer, at der er tilstrækkeligt med plads til et sådant motiv.
 • Badeværelse og køkken: Kunstneriske og nostalgiske detaljefotos, som du eventuelt får trykt i et mindre format, kan derimod give f.eks. dit køkken eller badeværelse et personligt præg.

Fotovarianter

Fotoplakater
 • Fra 30 cm
 • Brilliant farvegengivelse
 • Premium fotopapir
 • Fås også med ramme
Pixum fotobox
 • Format 10×15 cm
 • Fotobox med rude
 • Fremium fotopapir
 • Fås med 30, 50 eller 100 fotos
Fotofremkaldelser
 • Retro-prints med samleboks
 • Deko-prints
 • Fotodisplay
 • Pasfoto

Det synes vores kunder om de fremkaldte fotos
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android