Pixum fotovarianter

Skal det være stilfulde Square-prints, retro-prints, fotostrimler, fotoklistermærker eller fotodisplay?

Opdag Pixums fotovarianter

Fotovarianter hos Pixum: talrige muligheder til dine billeder

Du har lyst til at gøre noget mere ud af dine yndlingsbilleder end bare at fremkalde dem som klassiske fotos? Hos Pixum kan du finde et stort udvalg af forskellige fotovarianter, som du kan peppe dine yndlingsbilleder op med, fx med moderne design eller individuelle tekster. Lær mere om de forskellige muligheder du har for at lave dine fotos og find inspiration til kreative DIY-ideer.

Dine fotos i en fin & praktisk opbevaringsboks

Vores mest populære fotoformat i en praktisk opbevaringsboks

Få fremkaldt 30, 50 eller 100 premiumfotos i formatet 10 × 15 cm, og få dem leveret i en passende æske. Stil æsken frem med dit yndlingsbillede forrest - så har du både billedramme og opbevaring i ét.

Dine fotos med det visse ekstra

Retro-prints med design og talemåder

Alle kan lave normale fotos, ikke? Men du kan også bestille dine retro-prints med moderne design og enestående talemåder fra os. Se her.

Deltag & vind med dine bedste fotos: Pixums fotokonkurrence Magic Moments 2021

Indsend dine allerbedste, magiske fotos, og vær med i konkurrencen om flotte præmier til en samlet værdi af over 150.000 kr. i Pixums store, internationale fotokonkurrence. Du kan deltage helt indtil d. 31.12.2021. Hovedpræmien er en drømmerejse for 2 personer til Alentejo-regionen i Portugal.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om de fremkaldte fotos