Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

Tips til design af en Pixum fotobog sammen med flere personer

Det er ikke altid at man ønsker at lave en fotobog alene. Nogle gange kan man ganske enkelt ikke komme i gang, da man ikke har alle fotos (ens bedste veninde har stadig ikke sendt hendes fotos fra sidste fælles ferie!) eller også mangler man blot tiden til at lave fotobogen alene. Så hvorfor ikke lave Pixum fotobogen sammen? Hvis du har styr på disse tips, kan hver enkelt bidrage med sin del til en fotobog!

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Arbejdsdeling med cloud/skyen

Nu spørger du sig nok, hvordan to eller flere personer fra forskellige steder kan arbejde sammen på én og samme fotobog? Du kan trække fotobogprojektet over på en usb-stik og give denne videre. Men du kan også anvende en såkaldt cloudservice fx Dropbox. En sådan service har det formål at man kan dele sine data med andre personer og at man altid har adgang til disse data, da disse data ikke ligger lokalt på din computer, men ligger i clouden/skyen (på internettet). Adgang til denne cloud/sky har kun de personer, som har adgangskode dertil.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Forevig dine minder på kreativ vis

Opbyg et solidt grundlag

Inden du og dine venner eller familie kan gå i gang, er der nogle ting, der skal tages hensyn til, for at flere kan bearbejde én og samme Pixum fotobog:

  • Alle personer, der skal være med til at lave og designen fotobogen, skal have Pixum fotounivers softwaren installeret på sin computer.
  • Projektdata til bogen består af to dele: Selve fotobog-data, som har endelsen .mcf (fx "ferie.mcf") ligesom en mappe, hvor alle billedfiler ligger, der hidtil er anvendt i fotobogen (fx "ferie.mcf-Dateien"). Disse elementer skal alle ligge i samme undermappe og skal ligeledes kopieres til en usb-stik sammen eller til clouden/skyen sammen. Gem dit fotobogprojekt i en separat mappe fx "fotobog ferie Italien" og kopiér denne mappe over i clouden/skyen. Så er du sikker på, at der ikke er noget der går tabt og at alle arbejder det samme projekt.
  • Aftal med de andre, hvordan opgaverne skal fordeles etc. Du har fx taget et foto af en solnedgang ved et fyrtårn, men havde glemt kameraet dagen, hvor I var på stranden? Men vær opmærksom på at I anvender den samme stil. Du kan finde tips dertil her.
  • Er det din tur til at lave noget i fotobogen, så vent til at du har downloadet alle data fra clouden/skyen. Det kan nogle gange tage nogle minutter. Så sikrer du dig, at alle data er der og kopierer derefter mappen over på din computer. Så snart du er færdig med at bearbejde fotobogen, kopierer du den opdaterede og gemte mappe op i clouden/skyen. Så kan den næste arbejde videre på fotobogen.

Naturligvis kan du og dine venner også lave hver sin variant af en fotobog og I kan efterfølgende bestemme, hvilken variant, der er den bedste. Til det formål er clouden/skyen ligeledes et godt valg. Men vær opmærksom på, at de forskellige varianter ikke blandes sammen eller forvekles.