Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Cliparts og illustrationer

Også selvom professionelle designere skulle få et smil frem på læben: Med cliparts kan man give fotobogen en optisk merværdi. Man skal dog anvende cliparts sparsomt - i fotobogen drejer det sig hovedsageligt om dine fotos. Men som supplement er cliparts et godt valg.

Pixum fotobogen

Del din egen fotobog og bliv en del af vores fotobogbibliotek.

Farvestrålende billeder

Du gør din fotobog med illustrationer og grafiske elementer endnu mere værdifuld takket være cliparts. Indsæt fx nationalflagget fra rejselandet i din fotobog eller indsæt cliparts med hjerter i bryllupsbøger. Dog skal man naturligvis ikke overdrive med brugen af cliparts; i sidste ende skal billederne i din egen fotobog spille hovedrollen. Udover de farvestrålende cliparts findes der også skabeloner og grafiske elementer, der pynter op på en side. Ligesom baggrunde, skabeloner og rammer kan der hentes flere cliparts gratis fra internettet under "Mere..." og tilføjes til softwaren.

Dreje borter og andre cliparts

Nogle gange er det nødvendigt at ændre retningen på anvendte elementer. Fx skal borter ofte placeres i alle fire hjørner på en (dobbelt-)side. I listen over de forskellige elementer vises der kun en retning. Løsningen: Man dobbeltklikker med venstre mus på den første bort, som man har trukket over på siden. Der åbnes et nyt vindue og man kan spejlvende sit clipart. Samme fremgangsmåde anvendes ved rammer. Ved skabeloner ser det igen lidt anderledes ud (det er ikke muligt at spejlvende alle skabeloner). Men ellers indsættes den ønskede skabelon. Herefter klikker man med højre mus på skabelonen og der åbnes en menuliste, hvor man vælger "Størrelse, position og rotation". Nu åbnes der et nyt vindue og man kan foretage de ønskede indstillinger, men husk at det ikke er muligt ved alle skabeloner.

Kreative idéer

Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

Pixum tip

Borter og andre elementer skal ofte forløbe over hele siden, men er for det første alt for kort. Forlænger man rammen med musen, bliver de ikke kun længere, men mønsteret forstrækkes forkert. Det ser sjældent godt ud. Enten indsætter man borten flere gange eller markerer borten og kopiere med Ctrl + C (Win) hhv. Command + C (Mac) og indsætte igen Ctrl +V hhv. Command + V. Har du indstillet, så at elementer er udrettet efter hjælpelinjerne, så kan du ganske let placere borterne efter hinanden, da de så automatisk tilpasses.

Lav din Pixum fotobog som det passer dig! Om undervejs eller derhjemme, du bestemmer

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design::

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum ftobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste stand.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra smartphonen

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.