Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Spar 75 kr. på din personlige Pixum fotobog

Lav din egen Pixum fotobog - helt personlig med dine fotos, passende tekster, baggrunde mm.

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

Din rabatkode*:
FOTOBOG-DK-75

Cliparts og illustrationer

Også selvom professionelle designere skulle få et smil frem på læben: Med cliparts kan man give fotobogen en optisk merværdi. Man skal dog anvende cliparts sparsomt - i fotobogen drejer det sig hovedsageligt om dine fotos. Men som supplement er cliparts et godt valg.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Farvestrålende billeder

Du gør din fotobog med illustrationer og grafiske elementer endnu mere værdifuld takket være cliparts. Indsæt fx nationalflagget fra rejselandet i din fotobog eller indsæt cliparts med hjerter i bryllupsbøger. Dog skal man naturligvis ikke overdrive med brugen af cliparts; i sidste ende skal billederne i din egen fotobog spille hovedrollen. Udover de farvestrålende cliparts findes der også skabeloner og grafiske elementer, der pynter op på en side. Ligesom baggrunde, skabeloner og rammer kan der hentes flere cliparts gratis fra internettet under "Mere..." og tilføjes til softwaren.

Dreje borter og andre cliparts

Nogle gange er det nødvendigt at ændre retningen på anvendte elementer. Fx skal borter ofte placeres i alle fire hjørner på en (dobbelt-)side. I listen over de forskellige elementer vises der kun en retning. Løsningen: Man dobbeltklikker med venstre mus på den første bort, som man har trukket over på siden. Der åbnes et nyt vindue og man kan spejlvende sit clipart. Samme fremgangsmåde anvendes ved rammer. Ved skabeloner ser det igen lidt anderledes ud (det er ikke muligt at spejlvende alle skabeloner). Men ellers indsættes den ønskede skabelon. Herefter klikker man med højre mus på skabelonen og der åbnes en menuliste, hvor man vælger "Størrelse, position og rotation". Nu åbnes der et nyt vindue og man kan foretage de ønskede indstillinger, men husk at det ikke er muligt ved alle skabeloner.

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Forevig dine minder på kreativ vis

Pixum tip

Borter og andre elementer skal ofte forløbe over hele siden, men er for det første alt for kort. Forlænger man rammen med musen, bliver de ikke kun længere, men mønsteret forstrækkes forkert. Det ser sjældent godt ud. Enten indsætter man borten flere gange eller markerer borten og kopiere med Ctrl + C (Win) hhv. Command + C (Mac) og indsætte igen Ctrl +V hhv. Command + V. Har du indstillet, så at elementer er udrettet efter hjælpelinjerne, så kan du ganske let placere borterne efter hinanden, da de så automatisk tilpasses.