Lav dit eget silikone cover

Vælg din mobilenhed

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Produktinformationer

Det bøjelige silikonecover er glider ikke bare ud af hånden, og det er legende let at skifte

Silikonecoveret yder fleksibel beskyttelse af din mobil og giver samtidig også iPhones og andre lignende produkter et personligt præg:

 • Elastisk og fleksibelt silikone, som fungerer som støddæmper
 • Et tyndt beskyttelsesetui med nøjagtigt tilpassede åbninger
 • Mobilens hjørner og kanter dækkes helt
 • En skridsikker overflade sikrer dig et godt greb om mobilen
 • Særlig printteknik til knækbart og bøjeligt motivprint
 • Tre grundfarver: sort, hvidt, gennemsigtigt - i et skinnende look

Med et silikone-cover fra Pixum - mobil og sikker i enhver situation

Et liv uden smartphone er for de fleste blevet helt utænkeligt. Altid ved hånden og hele tiden i brug, smartphonen er blevet til din daglige følgesvend. Derfor er det så ærgerligt, når en så moderne og dyr smartphone tabes eller bliver ridset og mat ved den daglige brug eller i tasken eller lommen.

Støddæmperen til din mobil, Silikone-cover mobilcoveret

Med et silikone-cover fra Pixum beskyttes din smartphone optimalt mod enhver form for rystelser. Omgivet at et støddæmpende lag af silikone er mobilenheden beskyttet ved fald, mod ridser og andre beskadigelser. samtidigt sørger silikonens skridsikre overflade for et godt greb og forhindrer dermed, at du taber smartphonen ud af hånden.

Dit ønskemotiv, helt fleksibelt

Ved en speciel trykproces overføres motivet på silikone-coveret, selve trykket er lige så fleksibelt som det bøjelige materiale og bevæger sig med coveret. Det sikrer en lang levetid for dit mobilcover. Du bestemmer helt selv motivet. Lav dit silikone-cover som du vil have det.

Vis mere » Vis mindre »

Silikone cover: Perfekt beskyttelse, individuel stil

Silikonecoverettil din mobil er din ven i nøden! Uanset om du taber din smartphone på jorden, eller den får et kraftigt slag, så opfanger coveret rystelserne og beskytter din mobil mod ridser og skader.

Hjørner og kanter er særlig godt beskyttet, og det samme gælder bagsiden af din iPhone eller Samsung Galaxy smartphone. Og det bedste af det hele: Med Pixum er det nemt selv at designe dit silikone cover - med dit yndlingsmotiv eller et professionelt design.

Design dit eget silikonecover

Silikonecoveret består af termoplastisk polyurethan (TPU), også kendt som silikone. Dette materiale er yderst robust og holdbart, så du kan glæde dig over dit personlige billede i mange år fremover.

Hele bagsiden af dit silikone cover(bortset fra kanten) udsmykkes med dine bedste fotos. Personalisér det med flere billeder og tekster samt med det store udvalg af layouts. Forær din kreation til din partner som et romantisk partner cover - eller overrask din datter med et opgraderet cover til hendes smartphone.

Individuelt mobilcover af holdbar silikone - sådan gør du

Vil du selv lave et silikone cover til din mobil? Vælg din model, og vælg blandt tre grundfarver: sort, hvid eller transparent. Efterfølgende kan du lave dit design til dit mobilcover af silikone og slå dig løs blandt de mange muligheder:

 • Upload og tilføj mange af dine egne billeder, som du vil
 • Efterbearbejd dine fotos (lysstyrke, kontrast med mere)
 • Du kan benytte layouts med op til otte fotos til fotocollager
 • Arrangér tekstfelterne på coveret, og tilpas skrifttype, -størrelse, stil og -farve
 • Vælg mellem forskellige baggrunde

Se også vores andre varianter af mobilcovers

Det synes vores kunder om silikone-covers mobilcovers