Hvilke muligheder har du i Pixum editoren?

Når du vælger et produkt på vores hjemmesiden, såsom vores Pixum fotobog vil du lande i vores editor. Det er her du tilføjer dine billeder og designer dit personlige produkt. Editoren vil vise dig hvordan dit produkt kommer til at se ud. Derudover har du også nogle ekstra muligheder, såsom at zoome ind/ud, tilpasse farverne eller tilføje tekst.

Flyt

Du kan flytte dit billede til højre, venstre, op eller ned med denne mulighed. Her skal du blot klikke på ikonet så at det er aktivt, og så trække billedet i den retning du vil flytte det. Når du er færdig med at flytte billedet, så slipper du blot venstre museknap.

Drej

Du kan rotere et billede med denne funktion. Marker symbolet så det er aktivt og så drej billedet vha. cirklen i midten, øverst i dit billede.

Zoom

Funktionen Zoom gør det muligt at gå tættere på dit produkt. Det er især nyttigt i fotobøgerne hvor de små detaljer er rigtig vigtige.

Forstør billede

Denne funktion viser dit billede i en lidt større udgave. Anderledes end zoom muligheden ændrer denne ikke på dit billede, vi forstørrer blot billedvisningen op.

Efterarbejd foto

Med denne funktion kan du ændre på farverne i dit billede. Du kan fx ændre på kontrasten, mætningen eller gøre dit billede sort/hvid.

Nulstil

Denne funktion nulstiller alle ændringer du har foretaget dig på dit billede. Dvs at alle ændringer du har foretaget dig bliver slettet. Har du fx zoomet ind OG ændret dit billede til sort/hvid. Vil begge ændringer bliver fjernet.

Fjern billede

Denne funktion sletter det indsatte billede. Dvs at du starter helt forfra. Hvis du senere hen vælge at tilføje samme billede igen, skal du starte forfra med ændringer såsom zoom og filtre.

Er mit billede af høj nok kvalitet til at give et ordenligt resultat?

Hvis vores automatiske system mærker at dit billede ikke har en tilstrækkelig opløsning til at give et ordenligt resultat vil du blive vist en gul advarselstrekant. Du kan stadig bestille dit produkt, men vi gør opmærksom på at vi på ingen måde kan stå til ansvar for dårlig kvalitet af det endelig produkt.

Hvad bør jeg gøre hvis jeg har en gul advarselstrekant?
  • Brug et billede med en bedre opløsning (flere pixel) For eksempel fremkald et billede fra et digital kamera. De fleste digitale kameraer har bedre opløsninger end det kamera der sidder i din telefon (der findes undtagelser!). Bemærk også at billeder der fx er blevet sendt via email også kan være komprimeret/tilpasset så at kvaliteten forringes. Det er altid bedst at bruge originalen af billedet hvis muligt.
  • Hvis du under bestillingen af dit billede får vist en trekant efter at have zoomet ind på dit produkt, kan du nulstille ændringen eller zoome ud igen.

OBS: Advarselstrekanten vises automatisk. Der sidder ikke en Pixum medarbejder og holder øje med dit billede. Den automatiske process kigger udenlukkende på om der er nok pixel i dit billede til at opnå et ordenligt resultat. Vi kan på ingen måde se om billedet du har valgt er sløret, underbelyst eller på anden måde ikke af høj kvalitet.

Her er et diagram som viser vores anbefaling af opløsninger.

Størrelse 9cm 10cm 11cm 13cm 20cm 30cm 40x60 50x75
Min. opløsning 532 pixel 591 pixel 650 pixel 768 pixel 1181 pixel 1488 pixel 2 MP 3 MP
Vi anbefaler 3 MP 3 MP 3 MP 3 MP 5 MP 5 MP 7 MP 7 MP