Lav en fotoplakat som gavekort
vælg plakat

Plakat som gavekort: Den helt specielle gaveidé til enhver anledning

Uanset om til fødselsdag, jul eller bryllup - gavekort er mange gange en populær gave. Du skal dog ikke gå til den nærmeste butik og købe det første tilgængelige kedelige standardgavekort til 35 kr stykket - Pixum tilbyder nemlig muligheden for at lave en fotoplakat som et gavekort. I det mindste format på 20×30 cm Du betaler for dit personlige design kun 15 kr, betydeligt mindre end for de fleste standardtrykte gavekort ved den lokale papirhandel. Læs her hvordan du nemt kan designe dit eget gavekort med din egen tekst og billede i Pixum fotounivers softwaren.

Julekalender med foto

Forsød december måned for dig selv eller én, du holder af - lav en julekalender med chokolade, små fotos eller som fyld-selv - naturligvis med dit yndlingsmotiv på forsiden!

Design din fotoplakat som et gavekort

Start softwaren og vælg den ønskede plakat, fx en designfotoplakat med højglans overflade i formatet 20×30 cm. Vælg nu til venstre i menuen "Billeder og videor" den mappe, hvor dine billeder ligger. Træk og slip motivet over den store pladsholder i midten af skærmen (1). Størrelsen af billedet tilpasses automatisk størrelsen på plakaten.

Klik på værktøjslinjen over ikonet for tekstfeltet (2) og træk det ned over plakaten i den ønskede størrelse. Skriv her din gavekortstekst. Vælg her et egnet sted på motivet, hvor du ikke overdækker vigtige detaljer. Når du er tilfreds med gavekortet, kan du med knappen "Læg i indkøbsvognen" nederst til højre bestille plakaten. Du kan også fortsætte med at lege med de øvrige designmuligheder i softwaren, fx indsætte sjove cliparts m.m..

Tilpasning af tekstfeltet

Pixum fotounivers softwaren giver dig mange muligheder, for at tilpasse dit tekstfelt helt individuelt. Her finder du forskellige knapper:

 1. Her varierer du skrifttypen. Du kan vælge blandt alle de skrifttyper, som du har installeret på computeren. Skrifttyperne vises som et preview.
 2. Disse tre bogstaver sørger for fremhævelse af tekst.
  • F (fed): Teksten skrives med fed skrift.
  • K (kursiv): Teksten skrives med skrå skrift .
  • U (unterstreget): Teksten bliver understreget.
 3. Med disse 2 knapper kan du ændre farven i dit tekstfelt. Den venstre knap vedrører farven på selve teksten, mens den højre knap ændrer baggrungsfarven i hele tekstfeltet. Folder du kontekstmenuen med den lille pil ned, kan du under punktet "Vælg farve" benytte dig af den normale RGB-farvepalette eller selv blande din farve.
 4. Her vælger du størrelsen på skrifttypen.
 5. Denne menu giver dig to muligheder: Justere teksten i tekstfeltet (venstre- eller højrejusteret, centreret eller bloktekst). Ved klik på skruenøglesymbolet åbner der sig en undermenu, hvor du kan tilpasse tekstfelter på gavekortet på en gang (fx fremhævelse af skrifttypen eller fremhævelser).

Lad dig inspirere

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Kreativt design af dit Pixum vægbillede

Er du på udkig efter inspiration til, hvordan du kan udsmykke hjemmets vægge. Uanset om du foretrækker et sjovt ordsprog, et klassisk familiefoto, kreative DIY-billeder eller noget helt fjerde, vil du kunne finde det rette ved Pixum!

Tips til dit plakatgavekort

Hvis du vil bruge en plakat som gavekort, så er det altid en god idé at have et motiv, som passer til gaven. I vores eksempel er det en ensom bjerghytte, som passer til en romantisk weekend i bjergene. Sådan kan du også gøre med andre motiver:

 • Sandstrand = Ferie i sommerhus
 • Kurv fyldt med friske levnedsmidler = en hjemmelavet middag for to
 • Wellnessmotiv = en dag i en wellnessoase
 • Heste = ridekursus
 • Storbybillede = shoppingtour til fx. the Big Apple
 • Morgenmadsbakke = morgenmad på sengen

Hvad kommer min fotoplakat til at koste?

Pixum fotoplakat - prisberegner: Beregn din pris nu

Med vores prisberegner kan du på forhånd beregne prisen på lige netop dén fotoplakat, du kunne tænke dig. Sammenlign således nemt flere formater med hinanden!

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Onlinedesigneren

   • Hurtigt design:

    Lav direkte online på hjemmesiden.

   • Vores anbefaling:

    Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers softwaren

   • Utallige muligheder:

    Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

   • Vores anbefaling:

    Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

   Pixum fotounivers appen

   • Nemt design:

    Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

   • Vores anbefaling:

    Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

   fåes også til
   Android

  Din tilmelding til Pixum nyhedsbrevet

  Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.