Strålende øjeblikke bag akrylglas
Strålende øjeblikke bag akrylglas

Få dine fotos trykt bag akrylglas med belysning - og få dine billeder til at stråle!

Lav her

Foto bag akrylglas med belysning

Et foto bag akrylglas er et vægbillede med WOW-effekt, som takket være Pixums fremragende trykkvalitet fremstår med en flot farvebrillans. Dette vægbillede vækker opmærksomhed fra alle som betragter det.

Det printede glas er lysgennemtrængeligt, hvilket giver mulighed for at et LED-lys på bagsiden kan lyse igennem billedet. I denne DIY-vejledning kan du se, hvordan du nemt kan lave et glasbillede med belysning.

Pixum - altid flotte billeder

Sådan belyser du fotoet bag akrylglas

Du skal bruge LED-bånd eller LED-strips til belysningen.

LED-belysningen bliver sat fast med dobbeltklæbende tape på bagsiden af akrylglasset. Billedbelysningen kræver altså ingen yderligere montering på væggen.

Akrylglas-billedet med belysning kan derfor hænges op helt normalt med det ønskede ophæng.

Dette skal du bruge til belysning af dit akryglas-billede

 • Et flot foto bag akrylglas (direkttryk) - vælg her, hvilke af dine billeder du ønsker at fremhæve ved hjælp af LED-lysene og hvilket format der passer bedst.
 • En flerdelt LED-belysning i form af en liste - hvilken længde du har brug for, afhænger af vægbilledets format. (I vores eksempel har vi anvendt en firdelt LED-belysning med hver 25 cm til et billede på 60x20 cm.) LED-lysene kan du købe i et byggemarked.
 • Du har eventuelt brug for dobbeltklæbende tape, hvis dette ikke følger med LED-lysene.

Belys dit vægbillede: trin for trin

 1. Design dit billede til din helt specielle væglampe. Upload dertil dine yndlingsbilleder i onlinedesigneren og vælg det ønskede format.
 2. Bestil et passende vægophæng til vægbilledet - i vores eksempel vælger vi varianten 'skruesystem'.
 3. Når du modtager det endnu ikke belyste billede, kan du skrue det medfølgende vægophæng fast på vægbilledet i de forborede huller. Hæng endnu ikke akrylglas-billedet op på væggen!
 4. Klæb LED-belysningen på billedets bagside - for en ensartet billedbelysning er det bedst at anbringe LED-lysene midt mellem vægophængene. I vores eksempel er der tale om et panoramaformat, og vi har derfor monteret 2x25 cm LED-lys mellem vægophængene på billedets langside.
 5. Nu kan du hænge dit nye vægbillede med belysning op.

Hvor skal udsmykningen hænges op - idéer til akrylglas-billedet med belysning

Tips til valg af motiv til dit akrylglas-vægbillede

Vægbilleder med belysning er stilfuld og iøjnefaldende og tiltrækker meget opmærksom med sin flotte dybdevirkning. For at opnå denne effekt skal du derfor anvende et motiv, som du holder særligt meget af og er unikt.

Eftersom billedet tiltrækker masser af opmærksomhed, skal du vælge en god plads: Blandt andet kan den få en central placering i rummet eller den kan bruges som en lyskilde i mørkere områder.

Vælg den rigtige placering til dit akrylglas med belysning

 • Lav et fotogalleri med billeder i forskellige størrelser og farver: Træ, plastik eller lærred. Få dit yndlingsfoto trykt bag akrylglas hos Pixum, og sørg for en passende belysning på billedets bagside. På denne måde skiller det sig ud i galleriet, men er stadig en del af billedsamlingen.
 • Belys en mørk gang på behagelig vis ved at placere et billede med belysning over hver værelsesdør. Som motiv kan du for eksempel vælge personer, storbymotiver, grafiske bogstaver eller tekst.
 • Anbring et XXL-billede i tværformat bag akrylglas bag komfuret eller vasken i køkkenet og brug det som vægbeskyttelse. På den måde beskytter du din væg og den ekstra belysning gør køkkenarbejdet lettere.
 • børneværelset er et foto bag akrylglas med indirekte belysning fremragende egnet som natlampe, hvis du også indbygger en timer.
 • Et foto bag akrylglas med belysning som den eneste vægdekoration i rummet fremhæver betydningen af motivet. Hvis det hænger på det rette sted, vil det virke som et blikfang i rummet.

Det synes vores kunder om akrylglaspladerne
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android