Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Vær kreativ!

Gør dit hjem til noget helt særligt med flotte vægbilledprodukter fra Pixum!

Opdag her

Forær flotte fotolærreder med svæveramme

Med indgåelsen af et ægteskab begyndes et nyt kapitel i livet. Forær brudeparret noget som bringer fornemmelsen af det nye livsafsnit med ind i deres fælles hjem i bryllupsgave. Ofte sker der i forbindelse med brylluppet andre forandringer som, hvis parret ikke allerede bor sammen, så flytter de nu sammen i et fælles hjem, og til den anledning er det en god idé med en gave til hjemmet elller haven.

Et kaffeservice er måske lidt gammeldags og du har kender ikke nok til tekniske anlæg, så hvad med at forære noget dekorativt til det fælles hjem? Pixum har her en bred palette afmuligheder, fra fotos bag akrylglas over sparebøsser med fototryk. Da brylluppet er en så stor begivenhed og man her oftest har et lidt større gavebudget, vil det måske være en idé med et flot fotolærred med en skøn svæveramme. Ved en profesionel trykproces trykkes dit motiv på et kraftigt lærredsstof. Dette spændes så op på en ægte trækileramme, På grund af lærredstoffet struktur virker billedet særligt ædelt. Forær derfor et flot fotolærrede fra Pixum, og det uden at sprænge gavebudgettet, og måske er der også penge til overs til at sætte prikken over i'et med en smuk svæveramme omkring lærredet.

Svæverammen fra Pixum afrunder helheden og giver dit lærred en svævende virkning, da der er en afstand på ca. 0,5 cm mellem lærrede og svæveramme. Svæverammen fås i 7 forskellige design.

Du kan designe dit fotolærrede legende let med Pixum fotounivers softwaren eller direkte online på Pixum?s hjemmeside.

Lav også du dit helt eget vægbillede

Opdag Pixum vægbillederne

Design nu individuelle og kreative Pixum vægbilleder på forskellige materialer og i et stort udvalg af formater!

Pixum tip

  • Forsøg at tænke ding ind i bruddeparrets smag. Hvilke farver kan de li', hvilke motiver vil de synes om? Prøv at lave nogle forskellige design med Pixum fotounivers softwaren inden du beslutter dig. Lærredet er hurtigt designet, og du vil gerne være sikker på at du har truffet det rigtige valg
  • En svæveramme fungerer som en optisk fremhævelse af billedet foran væggen, og skal derfor passe godt sammen me båder farverne i billedet såvel farven på væggen. Du kan træffe et valg om rammen skal være meget påfaldende eller mere diskret

En særlig optik giver kavdratiske fotolærreder, det kvadratiske format er stadigvæk sjældent ved indrammede billeder men samtidig rigtig trendy.

Og for at dit motiv skal virke godt foreslår vi størrelser fra 50x50 cm.

Temaverden: Bryllup

Opdag de spændende idéer til før, under og efter bryllupsfesten. Kreative deko-idéer, designmuligheder or minder fra drømmebrylluppet.