Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Eksklusiv gaveæske

Gør udpakningen af din Pixum fotobog lidt mere speciel - bestil en flot gaveæske med magnetlukning!

5 tips til den korrekte anvendelse af cliparts i din Pixum fotobog

Ofte handler det om et centralt tema i din Pixum fotobog. Det være den sidste sommerferie eller den lille nys første skridt, som du gerne vil fastholde i mange flotte fotos. Hvordan du får disse fotos til at virke endnu bedre med cliparts og hvordan du omsætter dette med Pixum fotounivers softwaren kan du læse mere om i det følgende.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til Pixum fotobog

Du har et væld af muligheder, når du designer din Pixum fotobog: Læs mere om dem, og få en masse kreative idéer og inspiration til design af din personlige fotobog med på vejen!

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Tilbageholdende og dog den fulde effekt

I Pixum fotounivers softwaren vælger du nederst i venstre hjørne punktet "cliparts". I venstre side ser du nu en oversigt over de elementer, som du kan vælge imellem. Via en drop-down menu kan du sortere efter kategorier. Klik dertil blot på den lille pil ved siden af "vis alt...". Her ser du hvor mange forskellige cliparts du kan vælge blandt - hvilke cliparts passer til din personlige fotobog?

Her er nogle af de kategorier, der kan vælges mellem

 • Kategori "baby": Her finder du mange søde, små natur- og legetøjsmotiver. En rangle passer godt til et billede af det lille pus i babysengen; en larve eller solen understreger fotos fra en tur ude i det grønne!
 • Fødselsdag, bryllup, jubilæum: Disse tre vidt forskellige kategorier egner sig til særlige begivenheder og fester. Et clipart af et brudepar holdt i sort understreger selve brylluppet, uden på nogen måde at tage opmærksomheden fra det vigtigste. På samme måde kan der anvendes cliparts med champagneglas eller med en lagkage.
 • Lande og byer: Du har været rundt i verdenen, besøgt nye byer eller lært andre kulturer at kende? Og dine venner venter spændt på at se dine fotos fra rejsen? Fuldend din fotobog med et par typiske cliparts fra landet, du har besøgt. Det kan være en kænguru som står for Australien eller et logo fra Paris med Eiffeltårnet. Uanset hvad, så sætter det dine fotos mere i fokus.
 • Dyr: Kæledyr har ofte en meget vigtig rolle i vores liv. Det alene er grund nok til at fastholde de bedste motiver, situationer etc. med dem i deres egen fotobog! I denne kategori finder du passende cliparts. Om det er en hund, kat eller hest: Dine fotos af dine kære dyr kan du understrege med tilsvarende cliparts.
 • Ferie: Mens det ved lande og byer mere handler om at opdage landet eller byen, så er det ved ren ferie mere tale om ren afslapning! Og selvfølgelig viser man de misunderlige venner derhjemme billederne af den hvide sandstrand og det flotte turkisfarvede hav. Understreg en tekst til billedet (Costa del Sol, 35 grader!) med et passende clipart.

Pixum tip

Med et enkelt klik på den blå knap "Mere..." under vinduet med cliparts kan du gratis downloade flere cliparts! Flere praktiske tips til cliparts og illustrationer finder du desuden her.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Kreative idéer til din Pixum fotobog

Her finder du kreative idéer til din Pixum fotobog - sådan bliver din fotobog noget helt særligt og personligt.

Inspiration fra tilfredse kunder

Lad dig inspirere af bøgerne i vores fotobogsbibliotek, hvor vores kunder har delt deres personlige fotobøger med dig.

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne