10% i bonus på dåbsinvitationer

Lav dine dåbsinvitationer hos testvindern Pixum og få 10% i bonus. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling

Til oversigten over dåbsinvitationer»

Din rabatkode*:

3859EA4875DE9C2

Lav nu

Designfoldekortsæt lang fals M - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Lav unikke dåbsinvitationer hos testvinderen Pixum

kr. 144,00

incl. moms, excl. Porto

Lav nu

Designfoldekortsæt lang fals M - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Vælg et af de mange designs eller lav dit helt eget.

kr. 144,00

incl. moms, excl. Porto

Lav nu

Designfoldekortsæt kort fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Lav nemt dine personlige invitationer med dine bedste fotos.

kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav nu

Designfoldekortsæt kort fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Det er nemt og hurtigt at lave unikke dåbsinvitationer hos Pixum.

kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav nu

Dåbsinvitationer med foto i premium kvalitet fra Pixum

Når den store dag kommer nærmere og det er ved at være tid til at sende dåbsinvitationerne ud til famile og venner, så lad Pixum hjælpe med invitationerne. Hos Pixum finder man et stort udvalg af dåbskort i mange forskellige designs og formater. Derved har mange mange muligheder for at lave en ganske unik og individuel dåbsinvitation med egne fotos og tekst.

Det er ganske let at bestille sine dåbsinvitationer hos Pixum. Først vælger man sit ønskede design, derefter uploader man de fotos man vil benytte på invitationen, hvis man vil have tekst på kort tilføre man dette. Derefter overføre man sit kort til indkøbsvognen og bestille. Kort tid efter modtager man sine barnedåbs invitationer inklusiv kuverter i posten.Til udvalget af kortFotokort fra Pixum til alle festiligheder

Det er ikke kun dåbsinvitationer man kan bestille hos Pixum. Uanset lejligheden så har Pixum kortet og blandt det store udvalg finder man blandt andet påskekort, julekort, bryllupskort, fødselsdagskort, indbydelser og takkekort. Men derudover kan man også bestille kort med eget design, hvor man helt selv kan bestemme hvordan ens kort skal designes.

Man kan bestille sine dåbsinvitationer enten på hjemmesiden eller i Pixum softwaren. Derudover kan man også bestille sine kort med Pixums applikation Instacard, som man finder både i iTunes og i Play store. Med Instacard kan man sende sine postkort direkte over telefonen eller tabletten. Her foregår betalingen nemt over PayPal og få dage efter man har sendt dåbskortet af sted, bliver det leveret i modtageres postkasse.

Hvis du har lyst til at lave dine egne personlige dåbs invitationerer det ganske let hos Pixum. Find et passende billede af den lille og vælg derefer størrelse og format. Vi er stolte af vores 1705 anmeldelser på Trustpilot og vores gennemsnit på 7,9 ud af 10. Dåbsinvitationer starter fra kr. 3,95

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Permanent kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.07.2018 og giver 10% rabat på vareværdien af alle fotokort i din bestilling. Porto beregnes ud fra prisliste. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.