Pixum kundeservice
Pixum kundeservice

Har du spørgsmål, ris/ros eller forslag til os? Vores kundeservice hjælper dig gerne videre!

Kontakt vores kundeservice

Er Pixum fotoprodukterne vegan?

En ansvarlig omgang med ressourcer og beskyttelse af miljøet er meget vigtig for Pixum, og i denne sammenhæng satser vi udover vores FSC-certificering på klimaneutral forsendelse, også på at føre vegane produkter i vores sortiment.

Hvad betyder vegan?

Generelt betyder "vegan" et fravalg af brugen af animalske produkter, hvilket kan have de forskelligste grunde. Nogle mennesker spiser vegant for at leve sundt, andre af moralsk overbevisning, og andre igen ønsker at yde et bidrag til naturbeskyttelsen.

Da det at leve vegant ikke kun er begrænset til ens ernæring, spørger os også mange kunder, om fotoproduktern e fra Pixum er fri for animalske stoffer - om de er vegane.

Hvilke produkte er vegane?

Størstedelen af fotoprodukterne fra Pixum er vegane, som fx vores Pixum fotobøger med softcover eller hæfterne med ryghæftning, såvel også vores fotokalendere, kort og mange flere.

En produktion helt uden animalske bestanddele kan vi desværre ikke opnå: Siden fotografiets begyndelse anvendes til produktionen af fotografiske film gelatine. Dette gør sig også gældende ved Pixum fotobøgerne på fotopapir, og fotopapirene der anvendes ved andre fotoprodukter. Det drejer sig her om et produkt der udvindes direkte fra dyr, evt. bestanddele af fodder, eller affald fra slagterier og lignende. Også i den lim der benyttes ved produktionen af Pixum fotobøgerne med hardcover befinder der sig indholdsstoffer der stammer fra dyr.

Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at henvende dig ved vores venlige og kompetente Pixum kundeservice.

Har du spørgsmål? Vores kundeservice er klar til at hjælpe!

I vores kundeserviceområde rådgiver vores medarbejdere dig ikke bare om, hvordan du kan bestille din julegave, men besvarer også de oftest stillede spørgsmål vedrørende Pixums fotoprodukter.

Gå her til vores serviceområde »

Vil du gerne i direkte kontakt med vores kundeservice? Vores kompetente kundeservicemedarbejdere står parat til at hjælpe dig, både telefonisk og per e-mail.

Har du spørgsmål?

Vores kompetente kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig!

Ring til vores kundeservice på 44 22 00 44
Mandag - fredag: kl. 09 - 20
Søndag kl. 14 - 20
Helligdage: lukket

Send en mail: service@pixum.com
Kontaktformular