Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Lø - Sø. 09:00 - 22:00

Kan mine venner se mine fotos, bestille dem & tilføje egne fotos?

Hos os kan dine venner se dine fotos online, bestille dem selv og endda selv uploade fotos til dette album. Nøglen dertil ligger i et online-album, som du kan med få klik kan oprette gratis i din Pixum kundekonto.

Oprette et online-album - sådan gør du »

Fastlægge album-status

Vælg statussen "offentlig med adgangskode" til dit online-album. Kun med denne status kan dine venner se dit online-album og ligeledes bestille fotos derfra. Statussen for dit online-album kan du se øverst i højre hjørne og til enhver tid ændre.

Del online-album med vennerne

Inviter familie, venner etc. til at se dit online-album idet du sender dem en mail! Dertil klikker du blot på brev-symbolet øverst til højre i dit online-album og der åbnes et nyt vindue. Her indtaster du modtagers/modtagernes e-mailadresse/r. For at gøre det let for dig, har vi allerede tilføjet en passende tekst (titel = din e-mails overskrift; meddelelse = emailens tekst). Denne tekst kan du selvfølgelig tilpasse eller selv skrive en ny tekst - det er helt op til dig! Ved klik på "send" modtager venner etc. så en invitation pr. mail.

Se dine fotos

Dine venner behøver blot at klikke på linket i mailen og indtaste password og så kan de allerede se dit online-album. For at se billederne i større format, bevæges musen blot henover et foto i albummet - en lupe nederst i venstre hjørne bliver synlig. Klik nu blot på luppen og fotoet bliver vist i stort format! Med symbolerne << og >> kan du bladre rundt i billederne. Eller du vil blot kunne læne dig tilbage, så klik på afspil-symbolet (trekanten) i menuen under dit foto og nyd online-albummet som diashow.

Bestil fotos

For at dine venner kan bestille fotos fra dit online-album har de brug for deres egen kundekonto hos Pixum. Hertil behøver den enkelte blot registrere sig og herefter kan den enkelte bestille de ønskede fotos fra dit online-album.

Upload fotos

Dine venner kan også selv uploade fotos til dit online-album. Til uploade af fotos tilbyder vi forskellige muligheder:

De uploadede fotos lander automatisk i din indbakke. Herfra kan du flytte dem over i det passende online-album og sørge for at de bliver gemt og samtidigt bliver synlige for vennerne etc., der har link og password til dette online-album.