Pixum kundeservice
Pixum kundeservice

Har du spørgsmål, ris/ros eller forslag til os? Vores kundeservice hjælper dig gerne videre!

Kontakt vores kundeservice

Kan jeg få min bestilling leveret til en adresse udenfor Danmark?

På vores danske hjemmeside er en bestilling og levering kun mulig til en adresse i selve Danmark. Bestilling og/eller levering til Grønland eller Færøerne er ikke mulig. Grunden hertil ligger bla. i forsendelsestiden og omkostningerne for forsendelsen. Bestilling og levering til andre europæiske lande ikke er mulig fra vores danske side, ligesom en bestilling eller levering til Danmark fra vores andre europæiske sider heller ikke er mulig.

Her kan vi kun anbefale dig efter modtagelse af din Pixum-bestilling selv, at sende den videre til modtager i udlandet.

Bestilling via Pixum fotounivers softwaren

For bestillinger via Pixum fotounivers softwaren gælder: Som leveringsland kan kun vælges det lands Pixum fotounivers software, som du har downloadet og installeret på din computer.

Eksempel:
Du har downloadet Pixum fotounivers softwaren fra vores tyske hjemmeside, så kan du kun indtaste en tysk adresse. Vil du have din fotobog sendt til fx Østrig, så har du brug for den østrigske version af Pixum fotounivers softwaren, som du kun kan downloade fra vores østrigske hjemmeside. Med den korrekte software kan du ganske let lave din Pixum fotobog og få den bestilt til det ønskede leveringsland.

Pixum tip

Hvad gør jeg, hvis jeg har lavet en Pixum fotobog med en anden sprogversion af Pixum fotounivers softwaren?

Udslagsgivende for den videre fremgangsmåde, er om softwareversionen af din installerede Pixum fotounivers software er identisk med det ønskede leveringslands version af softwaren.

Versionerne er Pixum fotounivers softwaren er ens

Versionerne (har det samme versionnummer) af softwaren er identisk med den allerede installerede software og den nye software, som du skal bruge i forbindelse med leveringsland. I så fald behøver du blot at gemme dit Pixum fotobogprojekt og åbne det i den anden software og bestille fotobogen. Her behøver du blot at downloade og installere leveringslandets software. På www.pixum.com kan du vælge det ønskede leveringsland og efterfølgende downloade og installere den rigtige version af softwaren til leveringslandet.

Eksempel:
Du laver en Pixum fotobog i den tyske version af softwaren. For at kunne vælge fx Østrig som leveringsland er det nødvendigt, at du gemmer dit fotobogprojekt, og herefter downloader og installerer softwaren fra vores østrigske hjemmeside. Under forudsætning af, at der er tale om samme versionnummer af softwaren, kan du uden videre åbne dit fotobogprojekt i den østrigske version af softwaren og bestille til en adresse i Østrig.

Versionerne af Pixum fotounivers softwaren er ikke ens

Versionen af Pixum fotounivers softwaren for dit ønskede leveringsland afviger fra den allerede downloadede og installerede software. I så fald er det nødvendigt, at downloade og installere den software, der anvendes til det pågældende leveringsland og lave din fotobog heri på ny.

Tip:
Anvend copy&paste-funktionen til at overføre billeder, cliparts og tekster fra det oprindelige fotobogprojekt til det nye projekt i den rigtige software. Hertil er det vigtigt at begge softwareversionen er åbnet samtidigt.

Eksempel:
Åbn den første side i din Pixum fotobog i den oprindelige softwareversion og klik på et element (billed). Hold tasten "Ctrl" nede og klik på alle elementer (billeder, tekster, cliparts) på en enkelt side eller en dobbeltside. Når alle elementer på en side eller en dobbeltside er markeret, trykker du på "C" på tastaturet. Herefter skifter du over i den nye/korrekte sprogversion af softwaren og går til den første enkeltside eller dobbeltside og trykker på "Ctrl" + "V" samtidigt. De markerede elementer overføres nu til det nye projekt, så du ikke skal lave alt på ny i den nye og rigtige software.

Har du spørgsmål? Vores kundeservice er klar til at hjælpe!

I vores kundeserviceområde rådgiver vores medarbejdere dig ikke bare om, hvordan du kan bestille din julegave, men besvarer også de oftest stillede spørgsmål vedrørende Pixums fotoprodukter.

Gå her til vores serviceområde »

Vil du gerne i direkte kontakt med vores kundeservice? Vores kompetente kundeservicemedarbejdere står parat til at hjælpe dig, både telefonisk og per e-mail.

Har du spørgsmål?

Vores kompetente kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig!

Ring til vores kundeservice på 44 22 00 44
Mandag - fredag: kl. 09 - 20
Søndag kl. 14 - 20
Helligdage: lukket

Send en mail: service@pixum.com
Kontaktformular