Pixum kundeservice
Pixum kundeservice

Har du spørgsmål, ris/ros eller forslag til os? Vores kundeservice hjælper dig gerne videre!

Kontakt vores kundeservice

Er billedkvaliteten/opløsningen god nok til mit fotoprodukt?

Dit fotos opløsning (pixeltallet) spiller en vigtigt rolle for, om du får dit personlige fotoprodukt i optimal trykkvalitet. Er opløsningen for det valgte foto på vores hjemmeside for lav til det valgte format, får du en advarsel i form af en gul advarselstrekant.

Kvalitetsvisningen tjekker udelukkende om billedfilen har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere billedet i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik eller er for mørkt. Ved sådanne billeder fås der af samme grund derfor ingen advarsel.

Kvalitetsvisning på hjemmesiden

På vores hjemmeside får du allerede en gul advarselstrekant i forbindelse med valg af produkt/format og igen i indkøbsvognen.

Kvalitetsvisning i Pixum fotounivers softwaren

I Pixum fotounivers softwaren får du ved for lav opløsning udover en rød advarselstrekant også en rød smiley. I alt angives kvaliteten i tre forskellige kategorier:

  • rød = opløsningen er for lav
  • gul = opløsningen er ikke optimal
  • grøn = opløsningen er høj nok

Visningen i værktøjslisten henviser altid til det markerede foto i arbejdsområdet. Et markeret foto har en gul kant og røde punkter i hvert hjørne.

Kvalitetsvisning i Pixum app'en

I Pixum app'en får du ved for lav opløsning en rød advarselstrekant ved det pågældende foto (nederst i højre hjørne). Så snart du vil lægge dit fotoprodukt i indkøbsvognen, får du også en henvisning til hvilke fotos, der har for lav opløsning.

Pixum tip

Advarselstrekant - hvad gør jeg?

Anvend et billed med højere opløsning (højere pixeltal). Gennem komprimering, pakning af data til forsendelse via besked-tjenester eller anvendelse af foto-apps (fx Instragram) er et billed af og til gjort næsten ubrugeligt til andet formål. I sådanne tilfælde kan det altid anbefales, at importere billedfilen igen direkte fra den oprindelige kilde (kamera, mobile enhed etc.) over på computeren. På den måde er den maksimale opløsning/kvalitet sikret.

Har du ved design af dit produkt zoomet ind på billedet, kan du vha. luppen zoome ud igen indtil advarselstrekanten forsvinder.

Vælg et mindre format ved dit produkt (fx 30x45 cm i stedet for 40x60 cm) eller et andet layout, hvor billedet er mindre.

Har du spørgsmål? Vores kundeservice er klar til at hjælpe!

I vores kundeserviceområde rådgiver vores medarbejdere dig ikke bare om, hvordan du kan bestille din julegave, men besvarer også de oftest stillede spørgsmål vedrørende Pixums fotoprodukter.

Gå her til vores serviceområde »

Vil du gerne i direkte kontakt med vores kundeservice? Vores kompetente kundeservicemedarbejdere står parat til at hjælpe dig, både telefonisk og per e-mail.

Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne!

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09.00 - 20.00
Søndag: kl. 14.00 - 20.00

Kontaktformular

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.