Pixum kundeservice
Pixum kundeservice

Har du spørgsmål, ris/ros eller forslag til os? Vores kundeservice hjælper dig gerne videre!

Kontakt vores kundeservice

Hvor kan jeg afgive en bedømmelse af min bestilling?

Vi er altid glade, når vi modtager feedback fra vores kunder. Ønsker du også at bedømme din bestilling, så følg venligst følgende trin:

  1. trin: Klik øverst til højre på "Log ind" og indtast dine brugerdata.
  2. trin: Åben din Konto ved klik på personsymbolet øverst til højre og vælg "Min konto" eller følg dette link.
  3. trin: Gå ned i området "Mine bestillinger" nederst til venstre og klik på "Vis alle bestillinger".
  4. trin: Ved hver bestilling finder du nu et link "Produktanmeldelser". Her åbnes en side hvor du kan afgive 1 til 5 stjerner og en bedømmelse til hvert enkelte produkt.
  5. trin: Med "Send produktbedømmelse" vil din bedømmelse efter registrering blive offentliggjort i vores onlineshop, så andre kunder kan drage nytte af dine erfaringer, når de skal vælge produkt.

Vi er glade for enhver kommentar og er åben omkring offentliggørelsen heraf. Dog vil vi meget gerne bede dig om at tage kontakt med vores kundeservice først, hvis du har haft en dårlig erfaring med et produkt, så vi kan afhjælpe dig, inden du lægger en dårlig bedømmelse. Oftest kan vi hurtigt sammen få vendt en dårlig købsoplevelse til noget godt. For hvad kan man ønske sig mere end tilfredse kunder.

Pixum tip

Også på Trustpilot!

Vil du også gerne fortælle andre om hvordan du har oplevet dit køb og den service du har mødt ved os. Så er du meget velkommen til at lægge en bedømmelse på Trustpilot. Her er vi stolte af at have næsten 5000 anmeldelser med overvejende positiven feedbak.

Bedøm os på Trustpilot her »

Har du spørgsmål? Vores kundeservice er klar til at hjælpe!

I vores kundeserviceområde rådgiver vores medarbejdere dig ikke bare om, hvordan du kan bestille din julegave, men besvarer også de oftest stillede spørgsmål vedrørende Pixums fotoprodukter.

Gå her til vores serviceområde »

Vil du gerne i direkte kontakt med vores kundeservice? Vores kompetente kundeservicemedarbejdere står parat til at hjælpe dig, både telefonisk og per e-mail.

Har du spørgsmål?

Vores kompetente kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig!

Ring til vores kundeservice på 44 22 00 44
Mandag - fredag: kl. 09 - 20
Søndag kl. 14 - 20
Helligdage: lukket

Send en mail: service@pixum.com
Kontaktformular