Pixum kundeservice

Har du spørgsmål, ris/ros eller forslag til os? Vores kundeservice hjælper dig gerne videre!

Kontakt vores kundeservice

Hvordan indløser jeg min rabatkode?

En rabatkode indtaster du altid i indkøbsvognen i forbindelse med bestillingen. Nøjagtigt hvor afhænger af den valgte bestillingsmulighed: Pixum hjemmesiden, Pixum fotounivers softwaren eller Pixum app'en. På denne her side vises vha. screenshots og forklaring, hvordan du indløser en rabatkode hos Pixum.

Julekalender med foto

Forsød december måned for dig selv eller én, du holder af - lav en julekalender med chokolade, små fotos eller som fyld-selv - naturligvis med dit yndlingsmotiv på forsiden!

Indløsning af rabatkode på Pixum hjemmesiden

I indkøbsvognen på vores hjemmeside finder du rabatkodefeltet under produktoversigten. Ved at klikke på "indløs rabatkode" udvides feltet og du kan indtaste en gyldig og korrekt rabatkode her og derefter klikke på "indløs rabatkode" igen. Herefter fratrækkes rabatten automatisk, hvis rabatkoden er indtastet korrekt og gyldig.

Indløsning af rabatkode i Pixum fotounivers softwaren

I Pixum fotounivers softwaren indtaster du i sidste del af bestillingen en rabatkode - efter indtastning af oplysninger som leveringsadresse, betalingsmetode etc. - i bestillingsskridt  3 "kontroller bestillingen & send". Her ser du en oversigt over din bestilling. Rabatkodefeltet finder du ovenfor produktoversigten. Her indtaster du en gyldig og korrekt rabatkode og klikker på "indløs". Herefter fratrækkes rabatten automatisk, hvis rabatkoden er korrekt og gyldig.

Indløsning af rabatkode i Pixum fotounivers app'en

I Pixum fotounivers app'en indløses en rabatkode i første skridt i indkøbsvognen i rabatkodefeltet. Efter indtastning af en gyldig og korrekt rabatkode klikkes der på "kontroller", hvorefter rabatten automatisk fratrækkes, hvis rabatkoden er korrekt og gyldig.

Din rabatkode bliver ikke accepteret?

Ved en kombination af bogstaver og tal kan der hurtigt indsnige sig en tastefejl. Vær opmærksom på store og små bogstaver. Det er lettest at kopiere rabatkoden (marker rabatkoden og anvend tastaturkombinationen Ctrl+ C) og indsæt i rabatkodefeltet (klik i feltet og anvend tastaturkombinationen Ctrl+ V). Vigtigt: kontroller at der ikke er mellemrum eller lign.

Det er kun muligt at anvende en rabatkode pr. bestilling. Anvend den bedste og passende rabatkode til din bestilling. Har du flere produkter, kan du selvfølgelig også afgive to bestillinger og udnytte to rabatkodeaktioner. Det er helt op til dig selv!

I Pixum fotounivers softwaren og i Pixum app'en opdeles en bestilling med forskellige produktgrupper automatisk, hvilket også fremgår af indkøbsvognen inden man går videre i bestillingsprocessen. Der kan kun indløses en rabatkode for den første produktgruppe. Vær opmærksom på, at det ved online-betaling kan være nødvendigt, at du angiver dine betalingsdata flere gange".

En efterfølgende indløsning af rabatten i løbende eller allerede afviklede bestillinger er ikke mulig.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android

Din tilmelding til Pixum nyhedsbrevet

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.