Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Lø - Sø. 09:00 - 22:00

Genbestilling via hjemmesiden

Genbestille hele bestillingen

Bestillinger, som er foretaget for nyligt kan du genbestille direkte fra mine bestillinger, vælge din bestilling og lægge den i indkøbsvognen igen og bestille på ny. Så længe muligheden "læg i indkøbsvognen igen" vises med et link kan du genbestille denne bestilling. Så snart du klikker på dette link, lægges hele bestillingen i indkøbsvognen. Vil du kun genbestille enkelte produkter fra den gamle bestilling, kan du ganske let fjerne disse produkter i indkøbsvognen, inden du går videre i bestillingsprocessen.

Genbestille gemte produkter

Under "Mit Pixum > Mine produkter" finder du alle de produkter, som du har lavet og gemt. Vælg det produkt, som du vil genbestille og klik på "bearbejd". Herefter åbnes produktet i produkteditoren. Her har du nu mulighed for at bearbejde billedet/produkter eller lægge det direkte i indkøbsvognen.

Genbestilling via Pixum fotounivers softwaren

Har du gemt dit fotoprodukt fra din bestilling, finder du det gemte fotoprojekt på din egen computer/Mac. Du kan så efter at have startet Pixum fotounivers softwaren op, hente det gemte fotoprojekt under "fil" og det åbnes i softwaren. Du kan bearbejde det, hvis ønsket og derefter bestille på ny.

Skulle du ikke lige kunne finde dit gemte fotoprojekt på din computer/Mac, kan du søge efter filer med endelsen ".mcf" og herefter åbne fotoprojektet med et dobbeltklik.

Når du har åbnet fotoprojektet igen, kan du lægge det i indkøbsvognen på ny og afgive din bestilling.

Genbestilling via Pixum app'en

Alle fotoprodukter, som du laver på din smartphone eller tablet, gemmes automatisk i app'ens arkiv på din mobile enhed. Det sidste fotoprojekt, som du har lavet/haft åbnet, bliver vist nederst i app'en efter åbning af Pixum app'en.

Tryk på "åbn arkiv" og du ser alle fotoprojekter, som du har lavet.

Arkivet i Pixum app'en kan du også åbne via menuen øverst i venstre hjørne.

Læg fotoproduktet, som du vil bestille igen, i indkøbsvognen og afgiv din bestilling.