Pixum fotoservice står får sikkerhed
Pixum fotoservice står får sikkerhed

Når du handler hos Pixum er din online-identitet den højeste prioritet, deriblandt dine betalings oplysninger og private informationer.

Sikkerhed hos Pixum

Hvad er min sikkerhedskode (CVV/CVC) og hvor kan jeg finde den?

1. Når jeg betaler med kredit kort på internettet bliver jeg spurgt efter en "sikkerhedskode" (CVV eller CVC)

Ved VISA eller MASTERCARD er din kode skrevet på bagsiden af dit kredit kort, din sikkerheds kode består af 3 cifre. Typisk finder du dem som de sidste 3 cifre i dit kredit kort nummer eller til højre for signaturen på bagsiden.

Ved AMERICAN EXPRESS finder du koden på forsiden af dit kort. Koden består af 4 cifre og findes lige over dit kredit kort nummer.

2. Øget sikkerhed til dine personlige oplysninger!

Din CVV eller CVC kode bliver ikke lagret af Pixum og skal indtastes ved enhver bestilling hos Pixum. Derved øger vi din sikkerhed på hjemmesiden da koden kun findes på selve kredit kortet.

Sidst men ikke mindst foretager vi oftere skanninger med eksterne firmaer som forsøger at få adgang til fiktive bruger oplysninger vha. hacking. Dette er endnu ikke lykkedes!

Pixum har siden vi startede haft Thawte beskyttelsen som er det højeste logo man kan opnå indenfor online-sikkerhed. Hvad betyder det for dig? Dine oplysninger, billeder og personlige information er beskyttet. Vi råder vores kunder til ikke at videregive dine kodeord til trejdeparter og sørge for at logge ud på hjemmesiden inden du forlader Pixum.

Bestil sikkert med vores Pixum Fotounivers Software

Bestil sikkert med vores Pixum Fotounivers Software

Opleve en verden fuld af fotoprodukter. Utallige designmuligheder og flotte layouts. Betal enkelt og sikkert med kredit kort!

Oplev vores spændende Pixum fotogaver

15 % rabat på Pixum vægbilleder

Se vores store udvalg af størrelser og materialer - design f.eks. et personligt fotolærred (også som collage), et træbillede af FSC-certificeret træ eller et eksklusivt galleritryk.

Din Pixum rabatkode:*
2DHHN2BUJSC4HUE

Spar 80 kr. på din første Pixum fotobog

Fasthold dine bedste minder i en Pixum fotobog, og lad dig overbevise af den gode testvinderkvalitet. Vælg mellem mange forskellige størrelser & varianter - der er noget for enhver smag!

Din Pixum rabatkode*:
FOTOBOG-80

Spar 25 kr. på fotogaver

Kreativitet med et personligt touch. Find den helt rigtige gave til personen, der har alt. Du finder noget for enhver smag: Fotokrus, fotopuder, puslespil, musemåtter og meget mere, der med dine egne billeder gøres til noget helt unikt.

Din Pixum rabatkode:*
N5R49W5CP4D3F3X


Få 25 gratis billeder

Fremkald ved Pixum - så er du altid sikker på fotofremkaldelser i topkvalitet til dine bedste minder. Vi giver 100 års garanti på billedernes farveægthed og UV-bestandighed. Lige nu giver vi nye kunder 25 gratis fotos i 10 cm-formatet.

Din Pixum rabatkode:*
PIXUM-DK-25


Sikkert, hurtigt og med 100% tilfredshedgaranti!

Bedst i test
Pixums højkvalitetsprodukter løber regelmæssigt med sejren i diverse tests.
Topkvalitet
  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Vedvarende kvalitetskontrol
  • 100 % kvalitetsgaranti
Hurtig levering
Dine bestillinger produceres inden for få dage, pakkes forsvarligt og sendes med PostNord.
Sikker betaling
  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard